казино де париз chimene badi

покер меса quien gana

ong Конг-листата игри услуги фирма Amax International Holdings Ltd има отстранува неговиот интерес во субјект кој се користи за да се кандидира на грчката Митологија казино во Макао.макс Меѓународните изјави во неделата поднесување дека го продава својот 24.8 проценти удел во грчката Митологија (Макао) Забава Група Корп Доо за номинална сума, за Макао-регистрирани сопственост на инвестиции и бизнис консалтинг фирма наречена Фу Po International Ltd.Грчката Митологија (Макао) биле опишани во претходните поднесоци како оператор и менаџер на Казино грчката Митологија.макс Меѓународни додаде во својот најнов поднесување на пријавата во однос на грчката Митологија интерес: "одборот сака да нагласи дека горенаведените оштетувања се еднократни и непаричен во природата и не се имате било влијание на готовински тек и тековното работење на групата." iven дека нето обврски во голема мера се поврзани со конвертибилна обврзници од збирот на HKD94.0 милиони евра во корист на групата е претседател Г-Ng, тој се залагал за продолжување на рок на достасување од конвертибилна обврзници за 24 месеци, доколку фирмата не беа во можност да ги исполни своите обврски. казино де париз chimene badi.