адреса harrah казиното њу орлеанс

како да заработите пари на слотови

Игри на Инспекциски надзор и Координација Бирото има издадено казино бруто игри приходи (GGR), за Макао, со април изнесува гледаат зголемувањето од година на година на 27.6%.Регулаторот објави дека во април донесе во MOP25.73 милијарди долари или САД$3.18 милијарди долари.Со април изнесува, на GGR за Макао беше до MOP102.24 милијарди долари за првите четири месеци од оваа година, една година на година се зголемува на 22.2%.Според GGRAsia, Брокерски Унија Игри Хартии од вредност Asia Ltd аналитичар Грант Goversten коментираше неодамнешните раст се наведува: "На раст дојде и покрај неповолните календар со еден помалку во саботата и беше против релативно тешка комп од +16 проценти.На GGR на ден основа, април MOP858 милиони евра беше импресивно во линија со двете од неодамнешниот одмор месеци: октомври (Златна недела) во MOP859 милиони денари и во комбинација Јан/Фев (Кинеската Нова Година) во MOP857 милиони евра." Фирмата е сега, наводно, предвидување дека GGR за вториот квартал ќе се забрза за да +22% и +17% GGR за годината.Дојче Банка Хартии од вредност, исто така, се чувствува казино сектор ќе видите подобрени перформанси, со прогноза од минатиот месец откривајќи очекува зголемување од април до јуни.На брокерска куќа има промени на нивните 14.2% GGR прогноза на почетокот од април до 15.3 проценти за вториот квартал.Во Март, Макао казина видов зголемување на коцкање приходи од 22.2% со $3.2 милијарди долари во приходот.Сега со април гледаат добивки, како и, тоа означува речиси две години на доследна игри приходи добивка во регионот.Февруари исто така беше добар месец, но приходите биле до само 5,7%, пониски отколку што се очекуваше, особено со оглед на Лунарната Нова Година празник во ова време. адреса harrah казиното њу орлеанс.