како да се направи пари во казино reddit

најдобри места во bossier град

ther индустрија извори реков GGRAsia дека во минатото тоа не беше невообичаено за дозволи од локалната регулаторот – Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото, исто така познат како DICJ – да дојде за локално-се одржа покер турнири непосредно пред настани требаше да се одржи.Имаше разбирање, рече извори, дека турнир аранжмани може да се напредни во очекување дека одобренија ќе дојде преку.ut Покер Кралот Клуб претседателот Winfred Ју кажано GGRAsia на петок: "одобрение за овој Покер Кралот Клуб настан не е дозволен во време, и ние се уште се обидува да се разбере од DICJ, преку Венецијански Macao, што се случило." e додаде: "може да Има и некои можни нови регулаторни барања или постапки кои се потребни за примена да биде домаќин на покер турнир, и ние се уште се обидува да се разбере [дека].. како да се направи пари во казино reddit.
и да чекаат за повеќе информации и инструкции од Венецијанскиот [Macao] и DICJ,"тој забележани за нас.р Ју појасни да GGRAsia дека како трет промотор на еден настан во лиценциран Macau казино – и не Macau игри стекнувачот во свое право, во начинот на Венецијански Macao е оператор Песоци Кина Ltd – покер бренд не сте на власт да се справи директно со локалната регулаторот најдобри места во blackhawk ко. GRAsia пријде Macau гејминг бирото бараат коментар за причините на Покер Купот на Кралот Macau 2019 не биле одобрени од вторник, Март 5, но не доби одговор од времето оваа приказна отиде онлајн.кога го прашале дали Покер Кралот Клуб ќе бегаат од обидуваат да биде домаќин на настани во Макао, бидејќи на откажување, Г-дин Ју нагласи: "Ние сме уште да се разбере што би можело да се промени на ограничувања или други прописи за организирање на покер турнири овде [во Макао]." За мене, Макао се уште е на покер капитал на Азија.Ние се уште се борат за било каква основа на тоа ќе ги поддржи нас да биде домаќин [покер] tourneys тука," Г-Ју, забележани за нас. најдобри места во граничниот 3.