интегрирани казино места кипар ограничен

четирите ветрови казино свети јосиф mi

Уметноста на Нуркање беше една од темите што ние опфатени на денот на tomfoolery дека е 1 април.Писател за ден Џонатан Бела објасни како најдобро да се извлечеш со тоа и што да направите за да бидете сигурни дека не се фатени.Не добивање фатени се случува да се добие мала работа потешко за фудбал играчи – и, пред да побара од следните не е крајот на април Будали.Лондон е Вечер Стандард е известување дека шин подлога е развиен што ги испраќа сигнал до судијата кога играчот бил трогнат.Револуционерниот влошки имаат изграден во сетилниот магнет и аларм кој ќе ги споделите на судијата знае кога играчот е допрено.Енди Шо, од дизајн фирма ситна, рече: "Секоја подлога има два сензори и магнети.Еден сензор е да се потврди уште еден играч е многу блиску и еден е влијанието сензор.Кога и двата сензори се предизвикани тие го поставите алармот да се исклучи.Ако некој играч се обидува да ја лажеш и да ја ослободат себеси во shins, сензорот за близина го знаат тоа не беше друг играч и нема да се активира интегрирани казино места кипар ограничен.
"Во иднина ние би можеле да имаат влошки поврзани со екран на страната на теренот, па судијата знае веднаш дали има всушност беше фаул." Дали тоа ќе престане играчи flagrantly мамење останува да се види, но тоа би можело да биде интересна за развој за оние спортски книги кои редовно нудат новина шансите за фудбал.Иако таа тврди дека да се биде сигурниот, овие системи ретко се и таму е обврзана да биде двоен удар механизам кој го исклучува уредот.Првиот играч да се пречека овој потег...како Роналдо не е тука ние ќе одат за Фернандо "чесни уп јас никогаш не dived" Торес и почесен зборуваме за Роберт Pires.Ако тој е во можност да се добие Цимер рамка во полна работна состојба, тогаш тој е големо омилени.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre четирите ветрови казино јужна наведнуваат денот на благодарноста бафет.