блек џек т-pro гуми пломби

алкохол

Холандија " нови регулирани онлајн игри на пазарот не започне за уште една година-и-пол, според земјата на врвот коцкање регулаторот.Во средата, Рене Jansen, претседател на Kansspelautoriteit (KSA) игри регулаторно тело, пред присутните на Игри на среќа во Холандија конференција која регулаторот беше со цел за 1 јули, 2020 цел за земјата нов Далечински Коцкање Акт кој беше одобрен назад во февруари – за да стапи на сила.Само по Чин е официјален – и Министерството за Правда и Сигурност за да заврши изработката на ореви и завртки на онлајн коцкање прописи – ќе KSA започнете со прифаќањето на онлајн лиценца апликации, и Jansen предложи на испрашувањето vetting процес ќе го одложи вистинското лансирање на холандската-лиценцирани онлајн коцкање оператори до јануари 1, 2021 блек џек т-pro гуми пломби. Сепак, Jansen (на сликата) се поканети и ќе биде кандидати за посета на KSA е веб-сајт и пополнете форма во која се наведува оператор е намерата да аплицираат за нови онлајн лиценца блек џек количка џек тоа како да го користите.

Jansen повика заинтересираните страни за да се пополнат овие форми пред 21 јуни алкохол лекови коцкање услуги хамилтон. Jensen рече форма беше неопходен чекор, истакнувајќи дека Шведска е регулатор очекува 60 апликации кога тоа, најави планови за либерализација на својата онлајн пазарот, само да се добие два пати сума, оставајќи регулаторната персонал бореле за да се исполнат нивните јануари 1, 2019 започне целта алкохол. Jensen се надева дека "се спречат ваквите изненадување." Jansen инсистираше на тоа дека, иако задачата пред нас е монументална, на KSA ќе стори се што е потребно за да се осигури дека ги исполнува нејзините изјави рокови, па дури и дека тоа значи вработување на дополнителен кадар за да одам преку оџакот на апликации за знаци на "каубој" активност која може да се елиминира еден кандидат од предвид.Во однос на оние кои се каубои, законот пропишува дека лиценци само ќе се издаваат и на онлајн оператори кои не 'активно' фокусираа нивните напори на холандски punters за "континуирано во период од најмалку две години." Сепак, на Дело е нејасен за дефинирање на " активен,' како и специјално кога тоа две-годишна временска рамка отворени дрога и коцкање услуги хамилтон. Jensen немаа увид да им понуди на конференцијата присутните на овие црни точки.Во меѓувреме, во средата го виде промена на раководството на Speel Verantwoord, одговорен коцкање трговија група за холандски соочуваат со оператори alcool де овошје geant казино. Rutger-Јан Евр, кои би биле директор на група од своето формирање во 2014 година, заминува на крајот на месецот да се фокусира на приватните претпријатија.Тој ќе биде успеа од страна на Питер Пол де Goeij, лотарија и телеком ветеран кој неодамна работел во Lottovate.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre хард рок кафе казино во biloxi мисисипи.