ритамот на градот casino resort ајова

античкиот ковано железо mail слот

Технологија на услуги класа II лиценца гледа непосредна случувања во регулирани игри на пазарот Љубљана, Словенија – Comtrade Игри, водечката технологија на услуги на гејминг индустријата, потврдува дека тоа беше доделена Класа II Лиценца од страна на романските Национални Коцкање за Статистика (ONJN).Условите на лиценцата дозвола Comtrade Игри да обезбеди класа I оператори во Романија, со своето портфолио на производот на igaming платформи, сервер-базиран гејминг системи и мобилни игри производи ритамот на градот casino resort ајова. "Регулатива е темел на нашата стратегија за раст и компанијата поседува лиценци во голем број на глобалните и Европските регулиран пазар", објаснува Стивен Вљубените, Директор на Интерактивни во Comtrade Игри ритамот на градот casino resort spa. "Нашата нова романски лиценца е да им помогне на поддршка на некои од нашите нови оператори кои ќе ги користат нашите iCore гејминг платформа ритамот на градот casino resort davenport ајова.
Comtrade Игри продолжува да се здобијат со глобално удел на пазарот како резултат на нашите продолжение инвестиции во технологија платформа и да се фокусираат, да дава најдобри-на-раса решенија." Контакт: Lucia Strojnik Маркетинг Менаџер Comtrade Игри на [email protected] Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre античкиот ковано железо mail слот.