блок онлајн коцкање сајтови слободни

рег gg незаконското коцкање на интернет

acau законодавецот Leong Сонцето Iok има повика владата за подобрување на безбедноста на локално казино подови и хотели преку инсталација на лицето технологија за препознавање.ut друг сет на броеви издадена од Макао владата: дека за игри поврзани со кривични дела, всушност, се покажа 3-процентно година-на-годишниот пад во првата половина, за да 840 случаи.Владата не појасни дали грабежи во казина се смета дека во агрегат.р Leong тврди игри поврзани со кривични дела често се вклучени она што тој го нарекува "аутсајдери", а од локалните луѓе.Врз таа основа, владата треба да создаде некои спроведување на систем за ограничување на било blacklisted туристи или од посета на Макао или од одење на своите казина.аце признавање опрема може исто така да се користи за практична примена на законот која има за цел да забрана Macau-базирани игри работници да влезат во казино подови надвор од работното време.acau казино оператор Melco Круна Забава Ltd најави инсталација на лицето технологија за препознавање на своите казина во почетокот на 2015 година, вели дека во времето на својот софтвер бил развиен од страна на Германија е Cognitec Системи GmbH.acau државните службеници во моментов се само дозволено да го посетат казина за неколку денови, за време на Кинеската Нова Година.nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; блок онлајн коцкање сајтови слободни.