Winstar светот казино и да се впуштат казино во америка

кој е поголем во покер боја или целосна

GVC Стопанства извршен ДИРЕКТОР Кени Александар е со цел да се подигне на компанијата цена на акција за да £20 ($25) во рок од три години.Во ексклузивното интервју со Коцкање Insider на крајот на 2015 година, Александар предвидува организаторот ќе стане најголемиот светски интернет обложување спортски група во рок од пет години.Што предвидување е веќе дојде до реализација преку стекнување на Ladbrokes Корални во Март и, кога го прашале каде што тој се надева дека GVC ќе биде во уште три години, Александар проектирани за споделување цена на г 20 winstar светот казино и да се впуштат казино во америка. GVC во моментов е трговија на г 7.27 по акција, иако таа цена падна од високо на г 11.70 на крајот на јули.Тој им кажал на Коцкање Insider: "сето Тоа е за доставување на акционерска вредност.Во три години работно време, јас би се надевам дека цената на акциите е г 20 кој е поголем во покер. Тоа е она што јас би сакал да мислам."Како не можеме да одам таму?Имаме неколку идеи.На НАС е очигледно нема да биде важно.Органски раст, а грабање удел на пазарот во нашите клучни пазари ќе биде важно и ние може да се направи повеќе за М & А."Но, она што сакам да го направите е да се добие за да £20 и награда нашите акционери.Јас сум акционер, како и што е она што тоа е за сите."Александар говореше исклучиво за извршен ДИРЕКТОР Посебно на Коцкање Insider списание.Регистрирајте се тука за слободен пристап до целосното интервју кога е објавен во јануари. тоа е повеќе покер или целосна.