Mohegan сонцето казино кт слот машини

во покер победи цвет или целосна

MGM Места International (NYSE:MGM), Penn National Игри (NASDAQ:ПЕН), Црвена Карпа Одморалишта, Inc mohegan сонцето казино кт слот машини. (NASDAQ: RRR), и акциите на другите регионални игри оператори неодамна се бореше, но барем еден аналитичар верува дека групата е неправедно казнет и гледа можности за инвеститорите, колку тие се нагласи слободен готовински тек (FCF).Со оглед на тоа што Август/Септември comps ќе биде тешко да се совпаѓаат, ние очекуваме рамен да се потенцијално надолу 3Q СВ резултати и препорачуваме додавање акции позиции каде што има потенцијал catalysts (средства продажба, имотот и М&А рампи, Спортско обложување, внатрешно набавки)," рече Beynon.
MGM, еден од најголемите оператори на Лас Вегас Лента, проверки некои од кутии споменати од страна на Beynon.Компанијата е наводно купување на Bellagio и MGM Grand, продажба, кои може да се достави од 5 милијарди долари до $6 милијарди долари по даноци.Дополнително, членови биле купување акции на Аријата и Мираж оператор на оваа година и компанија се очекува да се зголеми FCF следната година.Некои регионални игри компании носат планините на долгот, но намалувањето на каматните стапки може да обезбедат некои "одмор" од страна служат за да се намали финансирање на трошоците.На крајот на вториот квартал, MGM имаше $14.8 милијарди долари во обврски, додека Црвена Карпа Места имаше $2.9 милијарди долари во нето долгот.Додека MGM е генерирање на слободни парични средства и има јасно наведени планира да заработат средства и приносот на капитал на акционерите, инвеститорите може да биде лекувањето на акциите премногу остро, поради неговата Macau изложеност тврди Beynon.Аналитичарот го има "надмине" рејтинг и $34 целна цена на MGM акции во покер удира дека. "Ние веруваме дека инвеститорите се над-казнување на акции и треба да се погледне кон големата слика", вели аналитичарот во покер што е навалување. "Во текот на следните две години, ние веруваме MGM ќе расте EBITDAR (заработка пред камати, даноци, амортизација, амортизација и најбрз меѓу своите големи капа врсници и генерирање на FCF да се врати на акционерите.Понатаму, добро позиционирана, во текот на подолг рок, во нашиот поглед, со солидна биланс на состојба и подготовка на потенцијалните вредност (Јапонија, спортско обложување, недвижности monetization)." Црвена Карпа Места е помала од 36.2 отсто во однос на минатата година, а некои инвеститори имаат изрази загриженост во врска со тоа кога Дланки реновирање ќе вроди со плод на компанијата крајна линија, но Beynon верува како фирма добива Дланки куќа во ред, тоа ќе го видите зголемувањето на FCF следната година, а во 2021, кој помош во управување со е потрагата значително да го намали долгот во покер победи цвет или целосна. Beynon стапки Црвена Карпа "надмине" со $28 целна цена.Акции на Националните Пен се сведува речиси 47 отсто во текот на изминатите 12 месеци, но акции неодамна се собраа во близина на нејзиниот 52-недела по повеќе од девет проценти во услови на големи спортски коцкање притисни во држави каде што тоа е веќе дозволено и на компанијата anticipatory позиции во други држави.

Beynon очекува Пен да се генерираат околу $400 милиони на FCF оваа година таа бројка се зголемува за шест проценти и во 2020 година каде се казино коцки направени. Тој има "надмине" рејтинг и $30 цена прогноза на берзата, кажува главата на речиси 64 отсто од среда е во близина каде што се blackjack бродови направени. "Инвеститорите не остане спремна околу тековната потпора, но силна 2H19 и долгот се плати надолу во полн замав би можела да поддржи акциите оди напред", вели аналитичарот..