каде што се blackjack stashes во затемнување

постои казино во escanaba мичиген

Планови за casino resort во југоисточна Hancock Каунти, Мисисипи се врати на маса како програмери се надеваат дека нивниот предлог не се сретне со истата судбина како друг не во 2014 година, според WBRC FOX6 Вести извештај.Казино одморалиште предлог од страна на Diamondhead Realty ДОО и Jacobs Забава е за градот Diamondhead.Почнувајќи од 2008 година, казина се применуваат за зонирање на јужната страна на градот што е речиси целосно уништени од Ураганот Katrina само три години порано.Сајтот барањето е одбиено од страна на Мисисипи Игри Комисија како на јуни 2014 година се должи на фактот дека тоа не беше во Заливот на Свети Луј.Сето тоа се одобри, тоа ќе биде само казино во државата, со само за директен I-10 пристап.Сегашните закони забрануваат казина од тоа да биде изграден на земјиште кое не се поврзани со водата.Постојните закони беа сменети по казино индустријата на брегот беше исцрпени од ураганот.Соочувањето со опозицијата од постојните казино оператори и законодавците, вклучувајќи го и Гувернерот на Фил Bryant, во октомври, регулатори одлучи да forgo размислува за промени во тековната казино игри прописи.За неколку години се зборува на casino resort во Diamondhead беше предмет на многу дебати.И пред две години по комесари смета дека земјата се наоѓа западно од јахта клуб и јужно од I-10 беше несоодветно, казино одморалиште предлог од страна на Diamondhead Realty ДОО и Jacobs Забава беше одбиена.Уште еднаш, игри комисија ќе одлучат за судбината на сегашниот предлог.Според новинска агенција, вистинските планови за развој, треба допрва да бидат забележани од никого и Градоначалникот Томас Schafer, рече дека тој не можеше ниту да му се спротивстави, ниту одобрува проект кога тој не гледа.Додека на страницата, која е zoned комерцијални, беше одбиено и претходно, игри комисија е извршен директор Алан Godfrey рече дека програмерите се во рамките на нивните права да resubmit предлог, во обид да реактивирање на договор каде што се blackjack stashes во затемнување.
Godfrey, изјави за новинската агенција дека предлогот ќе веројатно не се зема на распит од игри комисија до јануари. постои казино во eureka извори арканзас.