гран казино мадрид alcala 15

најдобрите казино сајтови без депозит

Шведската коцкање регулаторот, Spelinspektionen, се наведува дека гејминг компании со шведската лиценца продажбите на SEK 6.2 bn ($744m) во текот на првиот квартал на 2021.Регулаторот вели дека бројките се претходни податоци и се главно врз основа на информации од шведската Данок на Агенцијата.Вкупниот SEK 6.2 bn претставува 5.1% зголемување во споредба со првиот квартал од 2020 година; комерцијални онлајн игри на среќа и обложување видов зголемување на 7.7% да SEK 3.9 bn.Во меѓувреме, лотарија и слот за игри зголеми малку од SEK 1.1 bn да SEK 1.4 bn.Но, иако Spelinspektionen објавија некои позитивни за шведската индустрија, имаше неколку негативни резултати за различни сектори.Државата казино игри, национална лотарија, сала бинго и на земјиштето,-врз основа на комерцијални игри за сите искусни капки во приходите.Од јануари до Март, државата казино игри од Казино Cosmopol донесе во никој приходи на сите, бидејќи затворање поради Covid-19.Земјиште-базирани комерцијални игри од ресторан казина донесе во само SEK6m во споредба со претходната година SEK 52m.Во текот на овој период, 101 компании имаа активна лиценците на шведскиот пазар, 71 кои се лиценцирани за обложување или комерцијални игри онлајн.На Орган, исто така, предвидено статистика за тоа колку беа суспендирани само по четвртина заврши; речиси 63,000 луѓе беа суспендирани за коцкање.На износот на луѓе суспендирани зголемување од 6% од година на година и Spelinspektionen вели дека до средината на Мај, бројот се зголемил на 64.000 корисници на луѓето. гран казино мадрид alcala 15.