состојба на распаѓање повеќе outpost слотови

како да добиеш бесплатен монети за поп слотови

Адам Мејер, на само-прогласен за "Спортски Консултант на Ѕвезди," кој беше уапсен во декември и обвинет за жица измама, изнудување, рекетирање и brandishing оружје, се чини оправдувањето на лудило.Со цел да се чекан на точка дома, тој е, исто така, тврдат дека тој е тајна владин агент.Мејер, извршен ДИРЕКТОР на обложување консултантски услуги на сајтот Вистински Пари за Спортот, кои се обвинети клиенти до $250,000 за спортско обложување совети, направени чести ТВ и радио настапи, како handicapper.Неуморен само-промотор, тој тврди дека тој имал "64.8 проценти предност" над bookies и дека тој освои повеќе од 1 милион долари обложување на Green Bay Packers на Супер Боул XLV.Според неговиот веб-сајт AdamWins.com, "Адам е благајните пари, и тешка hitters знаат тоа.Неговиот клиент листа чита како насловната страница на Сорта." Сепак, според обвинението против него, тој, исто така, bilked еден од неговите клиенти, Гери Sadoff, 64, сопственикот на Јазовец Алкохол во Друштво на Висконсин, надвор од $25 милиони евра.Во обвинението се наведува дека Sadoff почна купување совети од Мејер назад во 2007 година состојба на распаѓање повеќе outpost слотови. На handicapper на почетокот од Sadoff на група на bookmakers со кого лажно тврди дека тој не трговски односи.Во 2008 година, Sadoff беше измамени жици $1.2 милиони евра за сметки тајно контролирани од страна на Мејер.Кога Sadoff подоцна одлучи тој сакаше да се стави на kibosh на неговиот коцкање навики, Мејер му рекол неговиот живот е во опасност, бидејќи Мејер должат пари за да измислен bookie gangster име Кент Вонг.Мејер објасни Sadoff дека Вонг верува дека, бидејќи двајца мажи беа деловни партнери, Sadoff исто така беше одговорна за долгот.Мејер дури би телефон Sadoff претендира да биде Вонг, заканувајќи и се бара пари од бизнисмен.Ситуацијата ескалира со воен конфликт кога Sadoff објасни тој веќе не можат да испраќаат повеќе пари.Мејер и "придружен" замина за Висконсин и се закани дека ќе Sadoff со пиштол, додека тој се согласи да обезбеди дополнителни $9.8 милиони евра.Мејер е вработување на јавен орган" одбрана, тврдејќи дека неговите дела биле извршени по налог на владата на САД и агенции за спроведување на законот, за кои тој беше таен агент.Релевантните органи го негираат ова.Според документите добиени од Милвоки.со Весник Сентинел, тој исто така тврди дека тој работи за Големи Бејзбол Лига, Националната Кошаркарска Асоцијација и NCAA Division 1 фудбалски тим истрага за нелегално обложување операции.И во случај тоа да не успее, тој е, исто така, чини оправдувањето лудило, само за да се заштитат своите облози.Мејер, кој е сега да излезе од затвор откако објавено на 1 милион долари кауција обврзници благодарение на Green Bay Packers, моментално е ограничен на дрога рехабилитација центар во неговата родна Флорида. државата илиноис коцкање приходи.