пријавете се за временски слотови outlook

кога не исланд слотови излезе

Лас Вегас-со седиште Цезар Забава, наводно, изразија интерес за наддавање за казино лиценца на Атина поранешниот Ellinikon Меѓународниот Аеродром, како Грција Игри Комисија се подготвува за лансирање на меѓународен тендер, според грчки Новинар.Ројтерс известува дека тоа беше кажано од страна на Министерство за Финансии службен дека наскоро на советник за тендерот ќе биде ангажиран.Оваа откако минатиот четврток е 111-страница владејачката од Грција е топ управниот суд одобрување на проект за развој ("На Hellinikon Проект"), планирани од страна на имотот инвеститорот LAMDA Развој на С пријавете се за временски слотови outlook.
(LAMDA:ATH).Според Ројтерс, Грција-со седиште сопственост инвеститорот потпиша 99-годишен закуп во 2014 година со државниот да конвертирате 6,200,000 квадратни метри на пустелија во Ellinikon во мулти-цел комплекс на хотели, луксузни резиденции, казино и пловење марина регистрирај се бесплатно пари казино. GTP извештаи дека казино ќе заземат 161,458 квадратни метри простор во една од облакодери, вклучувајќи 86,111 квадратни метри за коцкање сали, на Ellinikon простории, со лиценца доделена фирма задржување на оперативниот права, за период до 30 години.По завршувањето, тоа наводно ќе биде првото интегрирано casino resort во Европа.Новиот казино лиценца е клучен условеноста за инвестиција од 8 милијарди евра (прибл.САД$9.7 милијарди евра) од LAMDA за сајтот е реновирање.Ројтерс известува дека Грција е кредитори се чувам блиску види напредокот на доцнење-поразен проектот како тест на посветеност од страна на владата да приватизации под мулти-милијарди долари помош за извлекување.На Февруари пријавете се за временски слотови google форма.
22 владејачката изјави дека во прилог на подобрување на стандардот на живеење: "создавање на митрополитот повеќенаменски простор, како на национално и меѓународно референтна точка, изградба и одржување на митрополитот парк во Attica, и воспоставување на центар кој ќе служи како центар за развој во регионот со повеќе цели, вклучувајќи и олеснување на акутна економска криза, развој на националната економија, зголемување на вработеноста и намалување на невработеноста, борба против сиромаштијата, подобрување на социјалната кохезија, намалување на јавниот долг, истакнувајќи Атина како културна метропола, туристичка атракција на меѓународни признанија, важен центар на економскиот развој и претприемништво, е во најдобар интерес на јавноста," според GTP.Најави во 2016 година, проектот на поранешната сајт на Ellinikon Аеродром се наоѓа 4.3 милји јужно од Атина. кога не исланд слотови излезе.