колку чини да се добие во покер турнир

покер соби њу јорк

.С.-врз основа брокерска куќа Sterne Agee вели revamping на две VIP соби во хотел казино Дин Macau има негативно влијание на VIP вкупниот удел на пазарот на сопственик на имотот Дин Macau Ltd колку чини да се добие во покер турнир. Ние веруваме Дин Macau е refashion и проширување на две клучни VIP junket соби доведе до намалена табела се смета за вториот квартал на 2014 година," аналитичарот Дејвид Bain пишува во белешката колку чини да се добие во казино. Дин Macau е април (кога почна изградбата) преку јуни VIP возен удел на пазарот во просек 10.9 проценти наспроти 12.8% во јануари до Мај," додаде тој колку чини да влезам во казино. Ние не веруваме во тековната VIP трендови се системски, иако се очекува продолжение бруто игри приходи наслов unevenness за догледна иднина", тој ги напишал.acau е казина донесе во MOP238.5 милијарди долари (US$29.9 милијарди евра) во ВИП baccarat игри на приходите во 2013 година, од страна на 13.1% во годината на годината услови. покер соби њу јорк.