Parx casino sports betting promo code

покер соба black hawk ко

GVC пријавени приходи крајот на минатиот месец и додека тие беа доста позитивно на хартија, што уште еднаш проблем со GVC не е она што компанијата, се нагласува, но она што тој го сокрива преку фокусничество.Не во било какви незаконски начин, се разбира – не обвинувањата наменети тука – но GVC дали имаат начин на ставање на клучните информации на хартија без да се носат премногу несакани внимание на тоа.Пред да се дојде до тоа, извршен ДИРЕКТОР на Кени Александар фирма има се прават некои работи, нели.Право надвор од портата, тој го смени бонус структура за Bwin.партиските директори да бидат базирани на успешност наместо автоматско.Терминот "бонус" е малку погрешно тука, иако, бидејќи тоа подразбира плата над пазарот курс за на работа, која не е навистина она бонус е.Конечната цена на работна сила по сите фактори кои се причина за е пазарот курс за на работа, без оглед на номенклатурата може да се закачи за различни аспекти на цената.Исто како и попусти се навистина е одраз на помал пазар-расчистување на цената за добрата наместо вистински под-пазарна цена, бонуси се едноставно дел од пазарот-бришење цена за извршен задолжен за многу капитал.Едноставно кажано, ако бројот на купувачи и продавачи се еднакви, вие сте на пазарната цена, без разлика дали ти се јавам тоа попуст, плаќате намали, бонус или било што друго.Назад кога Bwin.партија беше да се биде критикуван за dishing надвор "бонуси" да извршен персонал храброст за преземање преку акутна акционер загуби, загатка беше дека Bwin.партија мораше да ги плати поради одбивањето на нив би ги направи изгледа уште полошо.Вистинскиот одговор, иако е тоа што на пазарот се поставува на стапката на високо ниво, директори, и не успеаја да платите бонуси, кои се дел од пазарната цена, значи ќе се плаќаат подолу пазарот курс за на работа.И тоа значи дека на трудот migrates на друго место.Губење на вашиот тим во средината на криза не е идеална, па Bwin.партија чуваат плаќаат.Она што GVC има направено не е точно "промена на културата" во Александар зборови, но едноставно следете ги понудата и побарувачката крива за директори.Со спојување, понудата на директори на GVC/Bwin.партијата има качил горе, и потребата да се задржат оние директори не е намалена бидејќи во комбинација компанијата сега може да ги замениме повеќе лесно.Поголема понуда и пониска побарувачка значи пониска цена за трудот, и сега бонуси ќе биде контингент на креирањето на вредност, кој ако успешно ќе до пазарната цена.На тест дали GVC има хит на пазарот цена тука е ако Bwin.партија execs почнете да ја напушти групата.Ако тие не, сето тоа се случило е нов пазар расчистување цена.Или начинот на кој, на потег е добра за групата.Во секој случај, она што е GVC/Bwin.партија прикривање?Постојат се разбира вообичаените прашања ние сме покриени пред вклучувајќи каде што точно се направи своите приходи доаѓаат од и во она што пропорции покрај генерално "Европа" и колку на нејзиниот врв линија доаѓа од регулирани наспроти не-регулирани пазари, кои GVC никогаш целосно да се открива.Други компании се внимателни за да се прекине точните пропорции на регулирани и не се регулирани приходи, заедно со земја-специфични дефект на извори на приходи. GVC не го прават ова, што значи дека попрво би инвеститори не знаат толку лесно, бидејќи тоа може да ги направи нервозен.Но, има уште што е скриено тука во GVC најновиот годишен извештај во игра на сметководствените трикови.Повеќе од вообичаеното.Можеби се сеќавате дека GVC стекнати Bwin.партијата за $1.7 Б parx casino sports betting promo code. €400M на таа сума доаѓа од Cerberus, но ако погледнете во GVC е билансот на состојба, вие нема да најдете дека сума насекаде.Тоа е технички парична казна затоа што само €20 МИЛИОНИ на тој кредит беше составен надолу веднаш, па на одмор не беше технички долг од времето GVC мораше да извештајот на броеви.Но, за некој кој не е општо уживаат чешла преку годишни извештаи и писма од извршен ДИРЕКТОР и Претседател барате клучни зборови и појаснување, доволно е само со обѕрне на билансот на состојба, тој може да го пропушти тоа прилично голем €380M дека мора да се плати од страна на септември 4, 2017 parx casino sports betting app. Од поднесување на Cerberus кредитот: Тоа е кул сметководство трик, секако, но тоа не ублажување на проблемот што GVC може да се дојде крајот на следната година покер соба придружник на работното место. GVC се уште е во потрага за €125M во заштедата со Bwin.партија спојување со следната година и тие ќе треба секој денар од следната година да го плати кредитот назад во времето покер соба black hawk ко. GVC класифицира ризик придружни кредитот како ликвидносниот ризик: Додека GVC на акциите е, прави добро со оглед на спојување, речиси како и 888, ако цената на петлите дојде во помал отколку што се очекуваше и нешто како Brexit, а Grexit, или изненадување од еден од своите не-регулирани пазари нарушува својот бизнис, GVC ќе треба да платат и по остатокот од кредитот со капитал, што би значело разредување.Во основа, GVC/Bwin.партијата има 16 месеци грејс период од тука до септември 2017 кога Cerberus сака своите пари назад.Откако ќе го добиете преку тоа, тие се во јасен, барем релативно.Засега, ајде да почекаме и да видиме.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre покер соба bally е атлантик сити.