покер соба bonita извори fl

јужна точка покер соба твитер

Петок е иницијална јавна понуда од обложување размена Betfair се hailed како неквалификувани успех, и една од најзначајните ИПО во велика БРИТАНИЈА историја.Акциите, која се отвори во £13, роуз кратко за да £15.56 во рамките на првиот час на тргување, пред затворање од денот на г 15.5 покер соба bonita извори fl.

На 16.2 м акции се стави од страна на друштвото и директорите беа со нетрпение купени од страна на институционални инвеститори, во чии редови беа вклучени приватната фирма Нови Смит.Иронијата е дека Новите Смит се брои меѓу основањето партнери еден Павле Рој, претседател на Британскиот Horseracing Орган, кој е на крајот третирани Betfair (барем, во печатот) како нешто што испадна на дават е грб на патот кон стабилна покер соба во suncoast казино. (На заговор теоретичар на уметноста во нас е очајно надевајќи се дека ова е некои Тројански Коњ 'само да ни се внатре, а ние ќе ги донесат нивните fooking ѕидови надолу', стратегија, но некако, ние се сомневам во тоа.) Редовни Joes ќе добијат можност да се влезе во акција на Октомври јужна точка покер соба го оценувате. 27, кога прашањето станува безусловна.Во зависност од тоа колку акции се однесува, а понатаму 1.8 m акции може да бидат фрлени во арената во текот на следните 30 дена, согласно условите на фирмата overallotment опција.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre јужна точка покер соба твитер.