заливот мелници казино рак бафет

mgm казино националните харбор часа

Обезбедувачите на Меѓународната Игра Технологија (IGT) се за снабдување онлајн казино игри за игри веб-сајт на Канадската држава оператори Loto-Квебек. IGT ќе започне избор на игри на Espace Jeux сајт подоцна оваа година, со првата фаза на договорот гледаат Клеопатра, Тркало на Среќата – Холивуд Издание, Монопол и Поим се ставени на располагање на играчи во Квебек.Игрите се за да биде домаќин на Loto-Квебек сервери во Монтреал заливот мелници казино рак бафет.
Втората фаза на аранжманот ќе се интегрираат IGT Казино игра далечински сервер (rgs) која ќе ја видите на друг 16 IGT онлајн игри – развиена во Канада) француски – достапни на сајтот, хостиран од новиот IGT дата центар во Kamloops, Британска Колумбија mgm казино националните харбор md. Понатаму rgs изданија ќе се види над 30 казино-стил игри се направени достапни до крајот на 2012 година, вклучувајќи голем број на IGT Видео Покер наслови, со сите игри се снабдува и на англиски и Канадски француски mgm казино националните харбор мериленд. IGT извршниот потпретседател на новите бизниси Роберт Melendres рече: "Во прилог на Loto-Квебек како интерактивна бизнис-на-бизнис партнер е уште еден доказ за нашата посветеност во Северна Америка на интернет и мобилниот пазар mgm казино националните харбор часа. "Конвергенција е од клучно значење за иднината на Северно-Американски казино игри и IGT е во најдобра позиција да ги обезбедат многу опции оператори, како што се Loto-Квебек се гледа како тие ги прошират своите операции." државен удар де покер изразување en anglais.