како да онлајн начин на работа

титан гром гневот на адот слот преглед

acau Секретар за Економија и Финансии Ангажирање Leong Vai Tac (на сликата) рече дека нема потреба да се намали на трошењата на владата, иако јуни е казино бруто игри приходи (GGR) е веројатно да биде најлошото месечни резултати во речиси пет години.ut приходи за изминатата недела оваа јуни "имаат подобри секвенцијално", рече Велс Фарго Хартии од вредност ДОО аналитичар Камерон McKnight како да онлајн начин на работа. Просечната дневна приходи за изминатата недела се очекува да биде околу MOP550 милиони наспроти MOP514 милиони за една недела пред," Г-дин McKnight се вели во забелешка на понеделник, додавајќи дека тој очекува јуни е GGR да опаѓа помеѓу "39 проценти и 40 проценти од година на година".n понеделник, Г-дин Leong рече дека дури и со MOP16-милијарди слика за месец јуни е GGR, просекот на првите шест месеци од 2015 година сепак ќе биде над MOP20 милијарди долари.Како такви, додаде тој, нема да има итна потреба за било штедење, објави градот е јавен радиодифузер TDM.ccumulated GGR за првите пет месеци од 2015 застана 37,1 проценти пониска отколку во истиот период во 2014 година, околу MOP104.3 милијарди долари.р Leong сепак го повтори предупредувањето направени во април, градот влада ќе треба да се разгледа трошење намалувања ако Macau месечна игри приходи држи паѓа.Но, на 18 јуни тој вети дека годишниот пари за аргументирани дискусии за секоја Macau жител ќе се одржува, заедно со трошење наменето за социјалната заштита. како да онлајн слотови платите.