казино во pensacola плажа fl

има било казино бил ограбен

На Децата Комесарот за Англија, Anne Longfield, повика на поголема регулација на микро трансакции и плен кутии; таа верува дека тие треба да се смета коцкање казино во pensacola плажа fl. Longfield сака да ја види плен кутии вклучени во коцкање законодавство по нов извештај, Игри Системот, беше објавена денес.Извештајот ги разгледува начин програмери и издавачи се повеќе се најдат начини да се поттикнат корисниците да потрошат повеќе пари преку потенцијално експлоатативна системи.Комисијата зборуваше со неколку деца кои се чувствуваат тие се развива коцкање навика, вклучувајќи и една 14-годишен, кој рече дека тој "никогаш не добива ништо надвор од неа."Longfield рече: "Децата ни кажаа тие се грижите тие се коцкање кога тие се купи плен кутии и тоа е јасно некои деца се трошат стотици килограми си поигруваше со нивните загуби."Сакам Владата да се класифицираат плен кутии во игри како Фифа како форма на коцкање."Комесарот е повик доаѓа недели откако министерството за Дигитални, Култура, Медиуми и Спорт објави сопствениот извештај детали за наодите од девет-месечен барање, врз основа на докази од програмерите, академици и трговија тела. казино во phenix град алабама.