лесна железница од централна да ѕвезда град казино

шансите казино кембел реката п.н.е.

.С.-врз основа Кран Ко во понеделникот објави 22.2-процентно зголемување на нето добивката за три месеци што завршува на 30 јуни, во споредба со една година претходно.Компанијата е снабдување на плаќање и малопродажба на технологијата во индустријата за игри.ew York Stock Exchange-листата Кран објавено нето-приходи од НАС$68.2 милиони за вториот квартал од 2016 година, или САД$1.15 по разводнета споделување, во споредба со САД$55.8 милиони денари, или САД$0.95 по акција, во вториот квартал од 2015 година лесна железница од централна да ѕвезда град казино.
perating добивка во период од април до јуни период се зголемени за НАС$102.6 милиони евра, во споредба со САД$90.2 милиони евра во пред-годишниот период осветлете покер чип keychain. Ние сме задоволни со нашата вториот квартал резултати", рече Кран претседател и главен извршен директор, Max Мичел."Се возевме силна извршување во сите сегменти, цел трендови беа во согласност со нашите очекувања," додаде тој.aming е само еден од сегментите сервира од страна на Кран.Компанијата, исто така, обезбедува високо-спецификација инженерство индустриски производи на клиентите во aerospace, електроника, јаглеводород обработка, петрохемиски, хемиската индустрија, енергија, автоматски трговски, транспортни и други пазари. осветлете монета слот појас тока.