тројно срцето слот машина граничниот 3

vacantes en el казино палата

Лицето технологија за препознавање може да стане важен дел од Макао казина безбедносен апарат тројно срцето слот машина граничниот 3.
Lawmaker Лам Lon Wai е притисок за да се направи технологија се повеќе широко распространет, евентуално вклучувајќи и тоа како услов во следните лиценцирање освежување, извештаи Macau Пати Дневно.На lawmaker е загрижен дека кривичните предмети во градот се зголемува, со 8% пораст во 2018 сам.Иако постоечките планови веќе се јавам за дополнителни 1,620 камерите инсталирани низ градот, Лам е фрустрирани дека приватноста закони може да го спречи камери да се користи на нивниот целосен потенцијал.Друг lawmaker, Leong Сонцето Iok, конкретно побарано Унитарниот Полициска Служба (SPU) погледнете во изработка на лицето признавање надзор системи, задолжително во казина со претстојните лиценцирање освежување за concessionaires vacantes казино дубаи палата cancun. SPU претставник Mui Сан Meng рече тој ќе се погледне во тоа.Дека освежување период е закажана да се случи во 2022, па нема да биде било донесе акција во блиска.Некои од новите високо технолошки камери, најверојатно, ќе биде инсталиран пред потоа, со Melco ветува да ги стави во место и во Макао и Манила оваа година.Со новите апарати инсталирани, и под претпоставка дека Лам е во можност да ги растурајте постоечките закони за приватност, лицето признавање techonology може да направи голема разлика во SPU истрагите на криминал околу казина.На пример, неодамнешниот грабеж на Четири Сезони Макао би можеле да резултираа со апсењето многу порано ако органите за спроведување на законот може да се идентификуваат виновниците vacantes казино la cima merida. Leong е притисни за да се направи камери, задолжително во казина е прилично разбирливо, како и.8% пораст во вкупниот криминал ќе биде алармантна сам, но статистиките покажуваат дека казино поврзани со криминал е од 14%, outpacing просекот на остатокот од градот.Камерите се чини дека, најверојатно, да биде инсталиран или начинот на кој, и казина, ретко се случува во недостиг од нив.Големо прашање сега е дали Macau законодавната власт како целина ќе рамо со Lam и SPU во отстранување на privacy закони кои ги штитат луѓето од нападни надзор методи, или ако тоа ќе биде мост премногу далеку за градот кои се уште се заинтересирани за промовирање на себе како пријателски туристичка дестинација.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre vacantes en el казино палата.