на auberge lake charles блек џек минимум

најдобар начин да заработат за живот коцкање

Велика БРИТАНИЈА-лиценцирани онлајн коцкање оператори е кажано да се стави на потрошувачите или да се соочи со гневот на земјата коцкање регулаторот.Во средата, велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија (UKGC) го претстави својот нов спроведување на стратегија за licensees кои ќе ги прекршат условите на нивната деведесети.Стратегија, која следеше по 12-недела консултации период индустрија со засегнатите страни, потенцира цената за неуспехот да се почитуваат UKGC е новиот 'потрошувачот прво" политиката.На UKGC вели дека операторите кои се flout правилата ќе се соочи со финансиски казни кои ќе обезбедат сторителот не жнееш "било финансиска добивка или корист од неусогласеност." На UKGC, исто така, ќе се разгледа влијанието на казненото дело на потрошувачите, како и "потребата за одвраќање подигне" за да се осигури дека не се придржуваат е поскап од согласност.Други фактори во одредувањето на казните вклучуваат улогата на средината и вишиот менаџмент во повреда, дали прекршување продолжи по оператор (или членови на одборот) станаа свесни за тоа, и дали операторот сте се обиделе да го сокријат својот неуспех или повреда.И додека UKGC ќе им понуди попуст на операторите кои се излезе на свој договор и да го достигне доброволно населби, дисциплиниран оператори нема да им биде дозволено да се "генерира позитивен публицитет" од нивната населба се занимава на auberge lake charles блек џек минимум. UKGC извршен ДИРЕКТОР на Сара Harrison рече дека регулаторот ќе го користи својот "целосен опсег на спроведување на надлежностите," вклучувајќи лиценца преглед, "за да се обезбеди оператори се стави клиенти на прво и да се зголемат стандардите." Harrison увери индустрија дека UKGC би "ги користат нашите сили во насочени начин", додека истовремено осигурувањето на јавноста дека регулаторот ќе ги преземат "стабилна и ефикасна акција" против операторите кои се падне краток од своите обврски.Изминатите неколку месеци го видел UKGC преземање на повеќе и повеќе оператори да регулаторната woodshed, изрекувањето на казни на г 150k и г 350k, односно, на лото обложување оператор Lottoland и онлајн коцкање оператор BGO Забава за маркетинг дека UKGC пронајдени да имаат доведени во заблуда потрошувачите.На UKGC има, исто така, отвори истрага за 888 Стопанства за операторот наводниот неуспех да се одржува соодветна самоисклучување tools.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre l'auberge lake charles казино кредит.