задржете се стега т слот

казино del sol rv парк стапки

Американската казино валута и маса игри опрема иноватор, Игри Меѓународни Партнери (GPI) Корпорација најави дека тоа е наместено да биде целосно стекнати од страна на Јапонски колега, Ангел Стопанства Godo Kaisha преку зделката вреди да се нагоре од $110 милиони евра.Едногласна согласност: Лас Вегас-врз основа на инвеститорот користи службено вторник соопштение на детали што на аранжманот е едногласно одобрени од страна на нејзиниот одбор на директори заедно со мнозинство од своите акционери и ќе се вклучи Ангел Стопанства Godo Kaisha плаќаат $13.75 за секој еден од неговите заеднички акции.Широко портфолио на производот: Основана во 2002 година преку обратна спојување, вклучувајќи индустрија stalwarts, Bourgogne и Grasset и Павле-Син Игри Корпорација, GPI Corporation има над 750 вработени и е одговорно за производство на Paulson бренд на Американски стил глина игри чипови, како и нивните Bud Џонс пластични колеги задржете се стега т слот.
NASDAQ-листата на производителот, исто така, нуди обемен опсег на играње карти, коцки, рулет тркала и радио-фрекфентна идентификација (RFID) технологии и објасни дека купите аранжман е договорено преку Ангел Стопанства Godo Kaisha локални AGL Невада Corporation подреден.Трансакцијата да се затвори во 2019: GPI Corporation изјави дека договорот се очекува да се затвори некаде следната година предмет на приемот на "одредени одобренија од игри на властите", иако изјави дека договорот содржи 'go-магазин' одредба со која се дава заинтересирани страни до 2 февруари да се направи алтернативни купување предлози.Глобалната меморија: За својот дел, Ангел Стопанства Godo Kaisha е исто така снабдувач на казино игри, картички и опрема со неговото портфолио опфаќа Ангел Заштита спектар на пред-мешаат картички, како и Ангелот Око серија на електронски чевли.Кјото-со седиште на фирмата одржува канцеларии во Макао, Филипини, Австралија и сад, додека производството на своите иновации на објекти во Сингапур и Јапонија. казино del sol rv парк фотографии.