забава на реката кри казино

листа на коцкање сајтови онлајн слот бонус нов член

Во Јапонија, а еден од кандидатите работи да биде избран за следниот градоначалник за Yokohama, наводно, излезе против гигант градот план да донесе предвидува интегрирано казино одморалиште на 116-акра парцела на водата земјиште.Според извештајот од Внатре Азиски Игри, Hachiro Okonogi (на сликата) е истакнат член на Либерално-Демократската Партија и неодамна даде оставка како Претседател на федералната влада е Национална Јавно-Комисија за Безбедност со цел да ја внесете Yokohama градоначалници трка.Извор детални дека 56-годишниот е член на Азија нацијата Куќа на Претставници од 1993 година и порано се одржа истакнати кабинет мислења во администрации на минатото Премиерот Shinzo Abe и наследник Yoshihide Suga.Потврден критичар: Okonogi, наводно, се користи петокот на прес конференција за да покаже дека тој веднаш ќе shelve какви било планови да се донесе Лас Вегас стил развој на Yokohama ако неговиот роден град избирачите избрани него да го замени актуелниот градоначалник Fumiko Hayashi.Синот на познатиот локален политичар Hikosaburo Okonogi наводно, исто така, им кажа на присутните дека Honshu град од околу 3.7 милиони жители не треба да се бараат и да биде домаќин на една од нацијата доаѓање трио на коцкање-friendly претпријатија и наместо да пронајдете алтернативни начини за финансирање на низа на туризмот промоција, економски регенерација и инфраструктурни проекти забава на реката кри казино. Okonogi, наводно, изјавил...

"Имало загриженоста изразена за зависности, безбедност или со користење на луѓето коцкање загуби на градот планирање и други работи". Вториот censor: Избирачите во Yokohama, наводно поставени за да се оди на гласачката кутија за да го изберете нивниот следен градоначалник на 22 август со истакнати Уставниот Демократска Партија политичар Masataka Ota згора на тоа во трчање за да го замените Hayashi.Ова 75-годишниот кандидат не е избран за заедницата на советот на град импресивен единаесет пати и наводно изјавил во јануари дека "казино прашање ќе исчезне" ако тој беше за да биде избран забава на реката град казино. Ota, наводно, изјави.. листа на коцкање сајтови онлајн слот. "јас сум бил доследен во мојата порака дека казина предизвика проблеми и не е добра работа.Јас не верувам дека постои друг начин да се спаси Yokohama, но да се стане градоначалник себе.Да се стави тоа јасно, јас не ќе се направи казина." Исполнет областа: Внатре Азиските Игри се изјасниле дека претстојните градоначалници трка е исто така функција 57-годишниот Либерално Демократска Партија политичар Mineyuki Fukuda, кој претходно се застапени во област во претставничкиот Дом, а 48-годишниот директор на локалниот животински права група, Akiko Fujimura.Извор објасни дека тоа се уште не е познато дали 75-годишниот Hayashi ќе се обиде да го освои четвртиот мандат како градоначалник за Yokohama по претходно излегува против плановите да се одржи локален референдум за тоа дали да се донесе интегрирана казино одморалиште на огромен град. листа на коцкање сајтови онлајн слот бонус нов член.