Island resort и казино салон за седење табелата

tulalip одморалиште казино повик во

Бармени на источниот Конектикат Foxwoods Одморалиште Казино не е импресиониран со Mashantucket Pequot Племенски Нацијата работни практики.Сега тие се прашуваат Националните Работни Односи Одбор за надзор на изборите во притисни да се организира унија.Зошто не може да Mashantucket Pequot Племенски Нација се одржи свои изборите?И, ајде да речеме таму се оние најдат избори како фундаментално нефер.Не Фил Џексон навистина има нешто лево за да ја докаже на секој?Тоа е глупава прашање дури и пред тој да го освои своето 11-ти НБА шампионатот.Се разбира, тој не треба ништо да се остави да се докаже, тој е направено сето тоа и го видел сето тоа, и како играч и како тренер.Може ли некој навистина го обвинуваат ако тој не се врати за да тренер следната година?Не можам да се сетам на еден човек кој би.Неговото име е Коби Bryant.Шансите се веќе на тоа дали Џексон ќе се вратат следната година. island resort и казино салон за седење табелата.