Tulalip одморалиште казино 10200 quil ceda бул tulalip wa 98271

е мистик езеро казино отворен денес

Киев, Украина – октомври 25, 2017 – организаторите се чест да објавиме две повеќе воведниот јазик за странски Игри на Самитот кој ќе се одржи на Хајат Regency Киев на 17-ти ноември.Само со преземање на ум на дневен ред, ќе забележите дека ова е мора да присуствува на настан оваа есен со значајни регулаторни теми се планирани со цел да се зголеми содржината на квалитетот за регулаторот, законодавецот и сите присутни компании.Две јазик ќе се приклучи на "Игри законодавство за Украина – отпочнување на нов пазар" панел кој, исто така, има звучници, како што се Iryna Sergienko и Bogdan Coman.Клучните теми на панел ќе истакнуваат основните принципи на лиценцирање и оптимална механизми на државна регулација и надзор.Панелот е дизајниран да фрли светлина врз клучни правни и технолошки инструменти за државен надзор, како и за заштита на потрошувачите преку државниот управен Меѓу темите исто така, ќе добиете можност за пристап на анализа на постоечкиот македонски закон проекти.Краток преглед на предавачи: проф tulalip одморалиште казино 10200 quil ceda бул tulalip wa 98271. д-Р Олга Finkel е основачот и управниот партнер на ПОТ Партнери, закон фирма со седиште во Малта.Олга е експерт во коцкање и технологија закон и водечки интернет и e-commerce адвокат, да се биде рангирана како основен капитал (тиер 1 адвокат во Глобалната Игри и Коцкање категорија на Комори и Партнери, во прилог да се пофали со Законските 500 и други правни директориуми.
Specialising во игри закон, Олга им дава совети на регулаторната, усогласеност, регулаторните, стратешки и трговското право да спектар на игри компании, вклучувајќи водечките глобални игри институции.Д-р Finkel има, исто така, позиционирањето на владите во процесот на дизајнирање и редизајнирање на регулаторните режими за игри, и онлајн и земјиште-базирани.Олга има Доктор на Законите диплома од Универзитетот на Малта, како и Магистер на Науки во ТОА и Економија од Академијата за Економија, Харков, Украина.Таа е член на Меѓународната Мајстори на Игри Закон, со оглед на 2013 година е мистик езеро казино отворени уште. Д-р Finkel е исто така професор во игри закон на Универзитетот на Малта Јака Repansek ЛЛ.Б, МБА, е основач и постар партнер на RePublis г.о.о., Словенечката врз основа на правни и бизнис консалтинг фирма.Тој работеше за разни ВРЕМЕ (Телеком, Интернет, Медиумите, Забава) друштва од 1996 година е мистик езеро казино отворен на денот на благодарноста. Тој е признат како еден од водечките експерти за игри на среќа и медиумите закон во Словенија.По дипломирањето на Greenwood Средно Училиште (Спрингфилд, Мисури, САД) во 1992 година, Јака дипломирал на правниот Факултет на Универзитетот во Љубљана, Словенија.Тој доби својата постдипломски студии од Универзитетот во Кембриџ во Англија и правен Факултет во Љубљана (Диплома во Европската Право на Заедницата) и да се заврши две години МБА на постдипломски студии на Универзитетот во Канзас во САД.Јака е активен член на IMGL (Словенија) и член на неколку други домашни и меѓународни организации и е активен и како предавач во разни семинари и конференции.Бидете сигурни дека ќе имаат седиште во овој уникатен настан каде што вие и вашата компанија ќе добијат можност да се поврзат со локалната индустрија и владини претставници.Регистрирај се денес!Билет цена дефект: Однапред го Оценувате (25% попуст) – 312 EUR – ќе Истече 10.11.2017 Редовно го Оценувате (нема попуст) – 498 EUR – ќе Истече 17.11.2017 Регистрации тука: https://ugs2017.com.ua/register-now/ за добивање на најновата коцкање вести од Калвин Ayre е мистик езеро казино отворен денес.