Geant казино verre со biere

ресторани во 4 правец на казино

Шведската коцкање оператор Betsson Група има пријавено Q1 група на приходи на SEK 1.59 bn ($190.2 м), 12% зголемување од претходната година SEK 1.41 bn.Казино на приходите, исто така, е зголемен за 16%, додека sportsbook приходи отиде од 2% со sportsbook маргина од 7.2%.Во меѓувреме, оперативни приходи (EBIT) се зголеми на SEK 276.1 m, подобрување на 6%, и EBIT маргина е намален малку да се 17.3% geant казино verre со biere. Net приходи за Betsson седи на SEK 240.1 m, со што се зголемува цената на акциите малку да SEK 1.76 по акција.Последниот квартал, Betsson прошири во нови пазари преку стекнувања и лиценци, па така бројот на активни корисници зголемување од 39% до 948,109.Компанијата вели дека неговиот хрватски операции пријавени високо ниво на активност, додека Betsson зајакна својата позиција во латинска Америка geant казино ventilateur sur pied.
Betsson, исто така, беше дозволено да влезат во некогаш-растечките американскиот пазар со компанијата велејќи дека тоа е прилагодувањето на нејзините sportsbook за американскиот пазар, што ќе биде интегриран на нов Играч за Управување со Сметката (PAM) пред да започне во Колорадо.Сепак, колеги шведски фирми како што се Kambi, Еволуцијата и Kindred Група имаат пријавено далеку повисок раст нивоа за Q1.Ова сугерира Betsson е можеби lagged малку за споредба.Извршниот ДИРЕКТОР на Betsson AB, Понт Lindwall, укажа на некои од борби компанијата помина и покрај позитивните квартал целокупната: "2021 започна со квартал кои покажаа раст во споредба со истиот период минатата година.На неколку пазари, како што се Италија, Балктикот, Перу и Чиле, ние продолжуваме да ја испорача силен раст и добра профитабилност.Ова е многу охрабрувачки; сепак, ние не сме целосно задоволни што имаме искусни тешкотии во неколку други пазари."Приходите од германскиот пазар се намали значително и да е, поради рестрикции воведе и фактот дека ние се затворени неколку брендови во врска со ова.Во Норвешка, тоа' ресторани aruba marriott одморалиште stellaris казино.