најдобри вистински пари онлајн казино сад 2021

казино на меѓудржавни 5 калифорнија

acau е ВИП бруто игри приходи (GGR) во првиот квартал од 2021 достигна речиси MOP9.13 милијарди долари (US$1.14 милијарди евра), до 19,7 отсто сликате, според податоците објавени во петокот од градот казино регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото.Оваа бројка се уште надолу 38.3 проценти од пред-годишниот период најдобри вистински пари онлајн казино сад 2021.

IP baccarat, кој во 2019 изнесува колку што е половина од сите Macau GGR, изнесува за 38.6% од градот GGR во три месеци до 31 Март најдобри вистински пари онлајн craps. Тоа е зголемување од 34.9-проценти удел имаше и во четвртиот квартал од 2020 година казино на индискиот реката патот.

број на индустријата набљудувачи има кажано GGRAsia дека ВИП сегмент е ставен неодамна под комерцијални притисок, заради комбинација на регулаторните и на пандемија-поврзани фактори.газ-пазар игри – вклучувајќи слот машини – предвидени македонија (61.4% од сите Macau е казино GGR во првите три месеци од 2021, во MOP14.51 милијарди долари.Фигурата е до 2.1% од претходниот квартал, но надолу 7.4 отсто од една година порано.газ-пазар baccarat сам составена 51.0% од сите GGR за првиот квартал од 2021, или MOP12.06 милијарди долари во пари услови.Слот машини изнесува MOP1.15 милијарди долари, или за 4,9 проценти, на GGR во периодот.П Морган Хартии од вредност (Азија Пацифик) Ltd, изјави во неодамнешното имајте на ум дека ВИП приходи во Макао пазарот е "лошо" во првиот квартал од 2021, "лебди во circa 20 проценти од пред - Covid-19 нивоа." Масовната сегмент имаше "помина подобро" во три месеци до 31 Март, на 39 проценти од пред - Covid-19 нивоа, се проценува на институцијата.riday е официјалните податоци покажаа дека ВИП GGR застана на околу 24,5 проценти од првата четвртина 2019 нивоа, кога како приход достигна речиси MOP37.21 милијарди долари.Приходи во маса-пазарен сегмент беше 37.3% од нивоа гледа во отворањето квартал од 2019. казино на меѓудржавни 5 калифорнија.