заливот големата река казино

се убива додека вашиот пиштол е користење без приврзаност слотови traduccion

супституциона терапија на кандидатите за директни избори во Макао е Законодавно Собрание избори со врски до локални игри индустрија се претставени на политичките програми се карактеризираат на двете политика за домување, социјална помош, помош за мали и средни претпријатија (Мсп) или младите за претприемништво.Политики кои се однесуваат конкретно на казино индустријата се релативно малку на број.Анкетата се одржа во неделата (17 септември).карактеристика на Макао избори со некои собранието седишта достапни преку универзален возрасни право на глас; некои преку секторските професионални интереси; и каде некои места се пополнети со назначување од страна на градот е актуелниот главен извршен е дека луѓето со директни линкови до казино индустријата, или шефови или вработени, стојат како што се кандидати.т на крајот на вториот квартал, 55,726 луѓе биле директно вработени од страна на игри сектор, или околу 15 отсто од вкупното работоспособно население на 382,300, според владини податоци.Мнозинството од оние игри работници се Macau ID носители, и на тој начин се квалификувани да гласаат.Кога бројот на жители се вработени од страна на градот е не-игри хотели и туристички бизниси се додаде, електоратот вклученоста во туристичкиот сектор е уште поголема.ngela Leong На Kei, извршен директор на Макао казино оператор SJM Holdings Ltd и четвртиот consort на Стенли Хо Обесени Сонцето, се работи за четврти пат како кандидат за директен седиште, откако бил успешен три пати веќе.Една кампања тема сега, како и претходно, е промоција на одговорно игри.ина Lei Sou Иан, постар заменик претседател на компаниите и на односите во заедницата на локално коцкање junket инвеститор Suncity Група, е третиот кандидат на Г-дин Si листа.На директори на друга локална големи junket фирма, Guangdong Група, се гледа од GGRAsia на кампањата настан се одржа од страна на Ms Песна е билет за во понеделник пред изборите.р Si е група ја наметнат идејата за алоцирање 10 проценти од Макао годишна бруто игри приходи (GGR) за нов фонд за да им помогне на Макао жителите на различни начини, вклучувајќи: стекнување на осигурување за нив, кои ќе покријат критичка болест; помагање прв пат Macau жител homebuyers да ги намируваат своите аванс; и вбризгување на повеќе пари во градот социјално осигурување фонд.Минатата година, Макао е GGR картонче беше MOP223.21 милијарди долари (US$27.7 милијарди евра).s Песна е група од друга страна, пак, има предложено шест игри concessionaires секој доделува, секоја година, не помалку од 5% од нивните нето-добивката кон бенефиции за нивните работници.Таа предложи идејата можат да формираат дел од дискусиите во контекст на Макао игри концесиски договори.Сегашните договори истекуваат на различни датуми во било 2020 или 2022 заливот големата река казино. ocal игри работник активист Cloee Чао е прв пат кандидат за директно избран седиште во Законодавното Собрание, заедно со седум други игри-сектор работници основите на победа blackjack. Ms Чао, исто така, директорот на игри работник групирање нарекува Професионален за Игри на Нови Макао, го става силен акцент на борбата за подобро бенефиции за казино работници, и повик за синдикатот закон да се обезбеди рамка за локалните казино работници да преговара со своите работодавци.s Чао е билет, се залага за повеќе замине за казино работници, вклучувајќи пет-дневен распоред за работа за секоја недела, 22 денови на годишен одмор, и породилно отсуство на 90 дена.Нејзината група ја има, исто така, смета идејата за намалување на бројот на не-стручни мислења во казина.irect изборниот кандидат Melinda Чан Меи Yi – сопругата на Дејвид Chow Kam Фаи, кој е ко-претседател и главен извршен директор на казино услуги фирма Macau Легенда Развој Ltd – е барање на повторен избор со политичка програма што има штури споменување на игри поврзани со политика.Но Ms Чан има, за време на нејзината кампања, одекнуваше Г-дин Chow е повик за градот казино на вработените да бидат ослободени од работа, кога Тајфунот Сигнал Број или над 8 е hoisted од локално време бирото.heng Anting, локалната junket претставник, бара повторно избори со својот билет партнер Мак Свр Kun, кој исто така беше член на претходното собрание.Г-дин Zheng е билет има направено без експлицитно споменување на сите игри поврзани со политика, во својата политичка програма. на плажа во атлантис еден казино вози рајот островот њу провиденс bhs.