слободен кредитни казино без депозит 2021

2 мемориски слотови не работи

ccumulated директен данок од игри е намалување како казино бруто игри приходи (GGR) во Макао падна за 12 последователни месеци кога осуден од година на година.Вкупен GGR за првите пет месеци од 2015 година стои 37,1 проценти пониска отколку во истиот период во 2014 година слободен кредитни казино без депозит 2021. irect даноци од игри на среќа донесе во 82.8% од Макао владата на вкупните приходи во петте месеци до Мај 31 слободен кредитни казино малезија денес. overnment податоци покажуваат 33.8 проценти година-на-годишно намалување на владините приходи за периодот јануари-Мај период.Вкупните приходи за период беше MOP46.42 милијарди долари, за MOP23.74 милијарди долари пониска од вкупните владини приходи во годината пред период.ue за намалување на владините приходи во време кога расходите се зголемуваше, на Макао владата вишок се надолу по 54.9 проценти од година на година, во првите пет месеци од 2015 година да се MOP25.28 милијарди долари.Вишокот на износот сепак во моментов е над владата прогноза за цела година, во MOP18.81 милијарди – прогноза беше ревидиран минатиот месец во изменетиот буџет се одобрени од територијата е Законодавно Собрание.apanese брокерски Номура вели во забелешка минатата недела дека тоа ќе се смета за "предупредување" за Макао гејминг индустријата ако месечна казино приходи во градот сосови, многу подолу MOP18 милијарди долари.Макао Секретар за Економија и Финансии Ангажирање Leong Vai Tac се вели во април, дека ако месечна GGR оди подолу MOP18 милијарди долари, тогаш владата ќе треба да се разгледа јавните расходи намалувања. 2 метар слот коцка антена arrl.