бендот на турнеја казино монтреал

petit казино авенија свети exupery toulouse

На Malta Игри Орган (MGA) објави песокот за cryptocurrencies и виртуелни финансиски средства (VFA).Регулаторната агенција е во потрага да се развијат насоки кои ќе доведе до конечното прифаќање на cryptocurrencies, како и Иновативна Технологија Аранжмани (ITA) за земјата за гејминг индустријата.Рамка за песок за првпат беше воведен во текот на Делта Самит, кој се одржа од 3-5 октомври во Свети Јулијан е, Малта.Според MGA, "рамковната ќе бидат поделени во две фази и тоа: на 1 јануари 2019 Власта ќе го прифати апликации за користење на DLT [дигитална книга технологија] средства (VFAs и Виртуелни Токени) како метод на плаќање.Во втората фаза, песок рамка ќе се продолжи да се пријави за користење на ITAs во рамките на копчето техничка опрема на licensees, за да се совпаѓа со развојот лансиран од страна на Малта Дигитални Иновации Орган (MDIA)." Heathcliff Farrugia, извршен ДИРЕКТОР на MGA, објасни на Делта Самитот дека идејата на песокот беше да им овозможи на Малта да биде лидер во индустријата за прописи, додека понатаму прифаќање на иновациите.Тој додаде дека има значителен интерес од страна на игри на операторите да го прифати VFAs и DLTs, што доведува до агенцијата создавање на testbed каде што компаниите можат да го користат технологии под регулаторна контрола пред да замине во живо бендот на турнеја казино монтреал. Farrugia понатаму да се објаснува, "Оваа Рамка е наменет како живеат документ и затоа ќе биде предмет на повратни информации и потенцијал ажурирања во текот на неговото времетраење, додека, исто така, имајќи во предвид какви било технолошки или регулаторни случувања кои може да се случи.На MGA се предвидува дека оваа рамка ќе трае до крајот на октомври 2019, иако неговото продолжување, и делумно или целосно, може да биде можност.Делта Самитот е дефинитивно идеално место да се започне оваа песок." Малта е веќе голем центар за двете игри и cryptocurrency активност, па интеграција на двете е логично petit казино авенија жил јулиус toulouse. Farrugia е исто така дел од панел се нарекува "Blockchain и Иднината на Гејминг Индустријата," која е дизајнирана за да отворите дијалог за blockchain прописи од аспект на игри оператори.Делта Самит, кој се одржа првата конференција оваа година, е платформа која ги промовира blockchains и сродни занимања.Малта парламентот неодамна потпишан на VFA Акт, кој зацврсти на Медитеранската островска нација е место како главна blockchain и cryptocurrency центар.На самитот беше можност за понатамошно подобрување на таа позиција и да обезбеди поголема детали на MGA е песокот рамка.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre petit казино авенија st exupery toulouse.