најдобри места во choctaw казино

се индиската казино добивки оданочуваат

Во Соединетите американски Држави и Американски Игри Асоцијација трговија група најави дека нацијата е агрегат третата четвртина комерцијални бруто игри приходи одби од 18.9% од година на година да $9.04 милијарди долари во голема мера како последица на тековните coronavirus пандемија.Сепак, организација за застапување користи службено понеделник соопштение на детали што резултатот за нацијата не-племенски индустрија, претставуваат 294% пораст во споредба со претходните три месеци, период во голема мера се должи на зголемување на 232.4% од година на година во iGaming приходи до $435 милиони денари, како и 47.1% отече во sportsbetting приходи до $352.3 милиони евра.Поттикнување примери: Американските Игри Асоцијација откри дека третиот квартал исто така, видов поврзани со собрани земјиште-базирани слот приходи се откажат од 19.3% од година-на-година на околу $5.8 милијарди долари, додека игри маса приходи претрпе уште повеќе calamitous опаѓа на 31.2% на околу $1.5 милијарди долари.Но, повторно, организацијата истакна позитивната во објаснувајќи дека пет држави опфаќа Јужна Дакота, Мисисипи, Арканзас, Охајо и Пенсилванија всушност снимен takings за три месеци до крајот на септември, кои се над оние кои се гледа за истиот период во 2019 најдобри места во choctaw казино. Постојана криза: трговијата група исто така се изговара дека сето ова значи комерцијални коцкање индустрија во сад сега има снимено собрани девет месеци приходи од $20.74 милијарди евра, што споредува да се фрлам на е 36,5% од година на година.Таа изјави дека ова дојде како последица на некоја поврзана 38.3% падне во слот takings и 42.6% фрлам за игри маса приходи, но во лицето на sportsbetting и iGaming chalking до споредливи се зголемува до $677.8 милиони и $1.07 милијарди евра, соодветно.Последниве пробудување: Бил Милер, Претседател и Главен Извршен Директор на Американската Gaming Асоцијација, што се користи печатот за да се прогласи дека "повеќе од 100 казина' повторно отворен во текот на третиот квартал по претходно coronavirus поврзани со затворачи.Тој исто така изјавил дека ова е донесена на нацијата вкупно дополнување на комерцијални коцкање-пријателски места да 94.7% на пред-пандемија ниво, што претставува пораст од скоро 14% од четврт-на-квартал.Прочитајте изјава од Милер.. се доенчињата е дозволено во гоа казино. "Нашата индустрија продолжува да се даде приоритет на здравјето и безбедноста на нашите вработени, клиенти и заедници над сè друго.Додека овие квартални резултати се ветувачки, реалноста е целосно закрепнување е зависна од продолжи јавните здравствени мерки за контрола на стапките на преваленца.Како на државните и локалните функционери да одговорат на тековната coronavirus епидемии со дополнителни ограничувања, итно се Планираат активности за да се обезбеди coronavirus олеснување е дури и повеќе од суштинско значење.Игри вработени и заедници да зависи од тоа." се илиноис коцкање добивки оданочуваат.