бела казино свети јосиф mn

покер на велосипед 2021

Изминатите неколку години се тешко на државата Невада во однос на казино индустријата.Откако бил во црвено за неколку години, државата изгуби $662 милиони евра во 2015 година и продолжува да се види надолен тренд кога станува збор за казино игри приходи.Казина не се донесе во голем дел на средства, со 271 казина на државата заработка $24.6 милијарди долари за 2015 Фискална Година.Сепак, проблемот е во тоа што посетителите на државата се трошат пари на емисии, алкохол и јадење наместо вистински казино коцкање.Виш истражувачки аналитичар за Игри на Одбор за Контрола, Мајк Лотон, утврдил дека луѓето не се коцкање колку што значи дека тие не се губи како многу, обрнувајќи се кон државата.Според TotallyGaming, Лотон вели Лента е гледањето на сите времиња високи во приходите.Лента е управувано од страна на хотелски резервации, мало и забава.Игри заостанува зад себе и ова е причината зошто државата е губење на пари.Тренд за помалку акција во казина се чини дека почнаа време на Големата Рецесија назад во 2008 година бела казино свети јосиф mn. Повеќе луѓе од било кога се патува во Лас Вегас, но тие се трошат нивните пари поинаку.Игри приходи не биле во можност да се израмни и не-игри приходи се водат на полнење.И покрај промените во трошење, гејминг индустријата загуби биле стеснување текот на последните години и многу се оптимисти дека казино индустријата на државата ќе почнат да се прават пари во 2016 година бел тера казино и да се впуштат. Лас Вегас се очекува да се види како многу како 42 милиони посетителите на оваа година, кој ќе биде рекорд за градот.Во меѓувреме, многу места се размислува за додавање или надградба на нивните не-игри придонеси за да биде во можност да направи се за загуби на приходите од игри на среќа. бел трка ѕвезда аце кафе blackjack.