покер на велосипед во живо

relative values of poker hands

На Гибралтар Обложување и Игри Асоцијација (GBGA) е рестартирање својата понуда за укинување на велика БРИТАНИЈА е точка-на-потрошувачка на добивка (POCT) на Европската Унија е топ суд.Велика БРИТАНИЈА спроведува своите 15 проценти POCT во декември 2014 година, кратко време по GBGA започна preemptive правна битка.Асоцијацијата верува дека POCT ги дискриминира Гибралтар-лиценцирани велика БРИТАНИЈА се соочуваат со оператори и примарно се наменети не за заштита на велика БРИТАНИЈА punters од наводната штета, но да се зголеми на владата на велика БРИТАНИЈА е каса.Велика БРИТАНИЈА Висок Суд, која двострано со GBGA, испрати случајот до Судот на Правдата на Европската Унија (CJEU) во Луксембург, бидејќи во случај покрена голем број прашања поврзани со правото на Европската Унија.Особено, CJEU се бара да се разјаснат Гибралтар е статус во велика БРИТАНИЈА, како што е ако Гибралтар и велика БРИТАНИЈА треба да се третираат како единствена држава-членка, кога примена на правото на ЕУ.НА GBGA верува дека 15 проценти леви е "незаконско ограничување на понудата на услуги на велика БРИТАНИЈА," затоа што тоа е забрането според Член 56 од Договорот за Функционирањето на Европската Унија.Меѓутоа, во Членот 56 е применливо само за поединечните земји-членки, што е побарано на владата на велика БРИТАНИЈА да го прашањето дали Гибралтар статус како Британски во сопственост на територијата значи дека тоа не ги исполнуваат условите од законот.Во интервјуто со eGaming Преглед, Olswang партнер Дан Tench, кој претставува GBGA, се очекува дека тоа ќе потрае околу шест месеци пред ЕУ судот доаѓа со целосна судот.Треба да CJEU правило дека POCT не е во согласност со правото на ЕУ, на владата на велика БРИТАНИЈА би се бара да остатоци на даночните и враќање на стотици милиони фунти ќе го собираат.Портпарол на велика БРИТАНИЈА приходите агенција изрази увереност дека POCT ќе триумф на CJEU, велејќи дека Високиот Суд на пресудата на судот "не најде против сите аспекти на велика БРИТАНИЈА коцкање даночен режим." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre покер на велосипед во живо.