Relay casino gare du nord

казино во близина на нова бивол мичиген

ustrian игри технологија снабдувач Novomatic AG вели дека продажбата се зголеми за 10.5% на повеќе од EUR2.61 милијарди долари (US$2.91 милијарди евра) во 2018, расте во скоро три пати стапката на игри на приходите во светот, според фирма.ovomatic АГ рече дека неговите приходи во сите свои основни пазари се зголеми, но "раст беше воден од страна на Европската основни пазари, со резултатите во Германија и Италија се под влијание од страна на регулаторни мерки", рече Novomatic главен извршен Харалд Нојман.ovomatic AG е дел од Novomatic група.Групата се состои од три холдинг компании: Novomatic AG, АЦЕ Казино Холдинг АГ и Gryphon Инвестира AG, кои заедно имаат удели во 300 компании.ovomatic AG гејминг технологија бизнис го видел последниве договори за снабдување 200 слот машини и 125 електронски табела игра терминали – околу 35 проценти од неговото место на подот – во Корона Одморалиште и Казино во Виетнам.т меѓународно ниво, Г-дин Нојман рече имаше силен потенцијал во консолидација започнат во 2018 со цел создавање максимална синергија помеѓу различни фарми на компанијата relay casino gare du nord.

По брзиот раст во текот на последните неколку години, особено преку стекнување на други компании, ние ќе продолжиме да го оптимизирате внатрешни процеси и структури на меѓународно ниво," Г-дин Нојман беше цитиран како вели во подготвува коментари со резултатите најава.ovomatic AG објавен во ноември на консолидација стратегија цел е да го "оптимизирање на внатрешните процеси и структури преку меѓународни граници".Компанијата има брзо се прошири во последниве години, вклучувајќи земање на 52 отсто удел во Австралија слот машина производител Ainsworth Игра Technology Ltd. relatively weak poker hand crossword clue.