слушајте радио казино де limon

порт канаверал победа казино крстарење

На Tinian Казино Игри Контрола Комисијата има привремено го Смени Градот Група е казино лиценца за неуспехот да ја плати својата годишна радиодифузната такса за планираните $1.7 милијарди Plumeria Голф и Casino Resort во Nasarino Плажа на Северни Маријански Острови на Tinian.Според Marianas Различни весник.. слушајте радио казино де limon. Вилијам Cing, Извршен Директор за Северна Marianas Острови игри комисија, рече дека според условите на договор за лиценцирање на Макао-базирани инвеститорот се бара да плаќаат годишен радиодифузната такса од $500,000 за период од 40 години.Недостатокот на напредок: Според Cing, компанијата не успеа да ја плати таксата во 2017 и допрва треба да се направи нешто со имотот бидејќи тие се скрши земјата на 28 јуни, 2016 година слушајте радио казино fm paysandu.

Извршниот директор рече.. слушајте казино fm 96.3 телевизија. "Според нивните ажурирање тие имаат проблеми со [нивните] финансиски план, па сега тие сакаат да аплицираат за ИО-5 програмата инвеститори, па тие може да покани други инвеститори....Тоа е шема тие се работи за право сега, кој е многу различен од оној во нивната презентација кога првпат предложено да се преземат милијарди долари инвестиции проект на Tinian." Не-плаќање: Cing, додаде, "Тие имаат проблеми насекаде.Згора на тоа, тие се исто така имаат проблеми со казино комисија, бидејќи нивните лиценца е автоматски суспендирани затоа што тие не се платени нивните годишни радиодифузната такса за фискалната година 2018 порт канаверал победа казино крстарење. Па лиценца е суспендиран за повеќе од една година и сега, и тие не можат да сторат ништо без лиценца." Според Cing, комисијата има дадено Смени Градот Група "време е да плаќаат и да ја поправите проблем — не постои посебен рок но, ако тие продолжат да не плаќаат, јас ќе го презентираат својот случај пред комисијата за завршна акција." Тој додаде дека следниот чекор ќе биде да се издаде известување до инвеститорот да покаже причина за тоа зошто комисијата не треба да го укине нивниот лиценца.Сепак, Cing останува надева дека Macau фирма ќе оди напред со проектот.Проектот одобрување: На 29 јануари, 2016 година, на Tinian Казино Контрола на Комисија гласаа едногласно да одобри Измени Град Group Inc., заедно со своите акционери, претседател Кин Иан Leong и управниот директор, Кен Lin, за условна казино на операторот на лиценца за своите милијарди долари casino resort проект.Во однос на комисијата за истрага наоди, комесарот Лидија Barcinas изрази загриженост во времето за недостатокот на транспарентност во однос на инвеститорот извор на финансирање.За време на јавни коментари, Луција Бланко-Maratita, поранешен комисија извршен директор, истакна Tinian грешки од минатото со казино кандидати добивање на лиценца за одобрување и не произведува никакви пари за островот.Огромна поддршка: и покрај скептицизмот, јавната расправа се одржа во Tinian Врховен Суд и казино лиценца одобрување сретна со целосна поддршка на Tinian Градоначалникот Џои Сан Никола, како и Сен. Претседател Франциско Borja (Ind-Tinian), и други Tinian лидери.Сан Никола, рече, Tinian има да се надминат многу пречки во текот на минатата година, што кулминираше со затворање на нејзините само казино, на Tinian Династија Hotel & Casino.Планови за одморалиште вклучуваат 5,500 соби, вили и апартмани и голф.Хотели ќе имаат повеќе кули, базен и спа објекти, земјоделците пазари, заедница центри, како и луксузни продажни места низ повеќе од 150 хектари (околу 360 хектари).Во меѓувреме, казино е 265,000 квадратни метри на игри ќе span три спрата и вклучуваат 250 слот машини и 100 табела игри со маса игри области и ВИП соби.Барање за доказ за финансиската способност: Според весникот, во различни интервју, Оддел на Јавното Земјиште Секретар Marianne C. Teregeyo рече дека во 2014 година, 152 хектари земјиште на Tinian беше под закуп за 25 години од Смени Градот Група за $300,000 порт канаверал казино крстарење победа. Teregeyo рече дека тие побарал компанијата поднесе извештај во врска со нејзината финансиска способност до 30 септември.Оперативен менаџер за Измени Град Група, Џо C.
Chen, се вели дека тие чекаат да го добијат своето ИО-5 апликација, според Marianas Различни. порт елизабет boardwalk казино и забава светот.