бонус кодови за springbok казино

колку слотови може да се инсталира во еден бар

Eldorado Места ќе се продаваат две од неговите својства да се Близнаци Реката пред своите $17.3 bn стекнување на Цезар Забава.Подигање $230m во готово, на казино оператор достигна дефинитивна договори да продаде Isle на Capri Казино Канзас Сити во Мисури и Лејди Среќа Казино Vicksburg во Мисисипи.Трансакцијата е предмет на регулаторни одобрувања и се очекува да биде завршен во почетокот на 2020, со средства кои се користат од страна на Eldorado за "општи корпоративни цели", вклучувајќи го и Цезар купување.На продажбата, исто така може да помогне со преземањето од страна на qualming потенцијал регулаторната загриженоста во врска со новата компанија е големина, како и на целокупната конкурентност на пазарот.Понатаму се занимава уште треба да се случи, со извршниот ДИРЕКТОР на Том Reeg претходно се потврдува оператор ќе се разгледа продажба на имот на Лас Вегас Лента.Златна Грутка сопственик Tilman Fertitta, кои купиле 4.5 милиони Цезар акции претходно оваа година, рече дека тој ќе биде "100% заинтересирани" во купување на "една или две" таквите својства. бонус кодови за springbok казино.