најдобри слот машини хард рок тулса

светот покер турнеја најголемите победници

Bookmakers во Западниот дел на Шкотска примиле зголеми со лансирање на кампањата за справување со грабежи во различни простории во областа.Бројките добиени од страна на БИБИСИ Шкотска од Strathclyde Полицијата покажуваат дека грабежи во обложување продавници зголемен од 25 во 2012 година да се 33 во првите 11 месеци од тековната година и таму се MSPs кои веруваат повеќе треба да се направи.Трудот МСП Јован Парк додаде дека индустријата широк пристап е потребен за да се справи со проблемот дека има разгореа копија од кампањата во 2008 година доведе до намалување најдобри слот машини хард рок тулса. "Имам намера да го напишете на кабинетот на секретарот за правда, барајќи дека шкотската влада свикува средба на сите заинтересирани страни, а особено на обложување продавница компании и Заедницата синдикатот – така што стратешки поглед може да се преземат во овие бројки за Strathclyde и другите делови на земјата," Парк рече најдобри слот машини во ac. "Ако можеме да направиме тоа да се случи, јас сум сигурен индустрија-широк пристап може да се согласија дека ќе се справи со овие проблеми со глава." На сигурен Облог Алијансата во Лондон беше успешна во намалувањето на дела од 46% во 2010-11 со намалување на достапноста на пари, нови физички безбедносни мерки и обука на персоналот за да се идентификува ризикот и да дејствуваат соодветно.Шкотска е веројатно да се добие план сличен на овој, со дополнителни проблеми на продавници користејќи осамен работници веројатно да бидат опфатени со кампањата.Јован Павле McHugh од Заедницата унија претставуваат обложување продавница работници на национално ниво основа рече: "унијата ќе верува дека до обложување продавници целосно отстранување на работата на осамен-лице работа и говедско месо до сите други мерки, ние не ќе се справи со ранливоста на работниците во обложување продавници." На обложување продавници прашање, Вилијам Хил одговориле дека нивните податоци се судира со што на полицијата и дека прекршоци hadn ' t зголемување на продавници имајќи Ридови бренд.Портпарол изјави за би-би-си: "Ние не сум видел било зголеми.Ние започна серија на иницијативи во 2010 година по преглед на нашата безбедност и се чини дека тие имаат позитивно влијание бидејќи ние успеа во bucking тренд во Шкотска "безбедноста на нашите вработени и клиенти зема преседан и ние не сме со намера да се одморат на нашата слава." Тоа мора да се каже дека видео надзор и надзор системи се напредни доволно дека сторителите многу ретко се извлечеш со тоа и во повеќето случаи се види некој затворени за криминал.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre најдобри слот машини хард рок казино тампа.