светот покер турнеја најдобри раце

cascading репортажите слот машина стан

Евроазискиот Покер Турнеја (EAPT) е за да се откажат во Сочи, Русија.На EAPT Гранд Финалето ќе се одржи 19-29 октомври во Казино Сочи, нудејќи 18 настани и вкупната награда басен на повеќе од $1.5 милиони евра.Серијата ќе бидат опфатени голем број на игри, вклучувајќи Длабоко Купишта, Висок Ролери, Кинески Ананас, Штип-Граница Баунти, 6-Max и многу повеќе.Руската Покер Првенство ќе се работи тркалање на октомври 19, нуди гаранција од $180,000 светот покер турнеја најдобри раце. На EAPT Главниот Настан ќе трае од октомври 23-29 и нуди тековната гаранција од околу $800,000 (50 милиони рубли).Турнејата се спонзорирани од страна partypoker.Онлајн покер порталот нуди $50,000 1-година про спонзорство на Главниот Настан победник, под услов играчот купува во турнирот со PP ЖИВЕАТ Долари.Конкурсот е отворен само до првите 100 играчи кои плаќаат $990 купи-во site валута.До денес, само 18 луѓе се преземаа предноста на понудата.Овој сајт е исто така работи на друг вид на натпревар светот покер турнеја атлантик сити. 1,000 PP ЖИВЕАТ Долари ќе биде доделена на индивидуата која може правилно да се погоди на бројот на записи во EAPT Гранд Финалето Главниот Настан.Дополнително, оние кои се пријавите на My partypoker ЖИВЕАТ и линк нивната регистрација на нивните partypoker.com сметки ќе добие влез во $33 ЖИВЕАТ сателит за слободни cascading репортажите слотови слободни забава.
Partypoker е во моментов работи на бројот на дневни сателити за влез во Големото Финалето.Оние сателити може да се купи со пари или PP ЖИВЕАТ Долари, што исто така може да се користи за да се покријат патните и хотелски трошоци поврзани со серијата.Еве само некои од настаните на серија: за добивање на најновата коцкање вести од Калвин Ayre cascading репортажите слот машина стан.