колку се аса вредност во blackjack

казино кралицата грабеж колку пари

Луизијана Државниот Сенат гласаа 22-14 во корист на движење 15 riverboat казина исфрлени на брегот во обид да го зголеми државниот буџет доза од коцкање приходи колку се аса вредност во blackjack. Riverboat казина собрани $415m за Луизијана е државниот буџет во 2015-16 колку се црна чипови вредност во покер. Новата сметка е во насока на зголемување дека приходи преку овозможување на промена на ограничувања ограничување казина да 30.000 квадратни метри.Новиот нацрт-законот ќе наместо ограничување на операторите да 2,635 коцкање машини и седишта казино кралицата marquette спортско обложување.
Riverboat казина ќе бидат ограничени за да се движат само 1,200 нозе во внатрешноста од реките, каде што во моментов се наоѓа.Ова осигурува дека сегашниот оператори не едноставно да се воспостави земјиште базирани на казина беа тие ве молиме, и наместо да продолжи да корист на локалните економии, од каде што во моментов се базира.Законот исто така пропишува дека сите казина мора да обезбеди на Игри Одбор за Контрола, со докази кои тие ги нудат некаква форма на "економски развој'.Овие гаранции се направи за да се ублажи се однесува на оние кои му се спротивставуваат на законот среде стравувањата дека тоа ќе доведе до проширување на коцкање во државата.Бил 316 беше championed од страна на Сенаторот Рони Џонс кој класифицирани на законодавството како "бизнис можност'.21 Сенатори кои гласале во полза со своите предлози, исто така, зборуваше за можностите за вработување, државно финансирање се зголемува и добри плати од страна на некои речни бротчиња тековната оператори како причини за својата одлука.Еден сенат, Дани Martiny, зеде далеку повеќе искрен пристап кон дебатите во која се наведува: "Ајде да се соочиме со тоа: Ова е од витално значење индустрија тука во државата, а ние треба пари".Законот сега ќе треба да помине во Луизијана Куќа на Претставници пред да може да стапи на сила. казино кралицата грабеж колку пари.