куќата на забава slots казино преглед

слободен игри за слот машина da бар

Многу бренд свест и јавност, ќе бидат прилив од партнерство Алекс Drefus, основач на Глобалната Покер Лигата (GPL) ја има најави голема нов договор со Кинескиот онлајн спортски платформа Сина, Спортот, кои ќе станат официјални дигитални медиуми партнер на Шампионите во Кина.Договорот вклучува широка јавност покриеност и повеќе од 400 часа на стримувани GPL натпревари преку Сина, Спортски' посветен покер канал.Објавувањето дополнително укажува на тоа дека новите инвестиции во Лигата е заштитена од Кинески ризичен капитал на компанијата Ceyuan Потфат и ги Главата и Рамениците Капитал во Хонг Конг, иако материјалот не покажуваат каква форма, или колку, на инвестиции вклучува.Брендот свест и публицитет можности дадена од страна на договор со Sina.com се значајна – на веб-сајтот генерира 15 милиони веб корисници и 26 милиони мобилни корисници секој ден.Сина Спортски извршување Артур Веи предвидува дека годините што доаѓаат ќе се види неговата компанија се признава како на организација која го воведе GPL на Кина.Прес изјава, исто така, открива дека GPL е да расте во Азија со воведувањето на Азиски-фокусирани франшиза на копното на Кина, веројатно од следната година во Пекинг куќата на забава slots казино преглед. Drefus продолжува да инсистира дека GPL е дистанцирање сама од коцкање етикета обично се поврзува со покер.Тој, напротив, е промовирање на играта како квалификувани гледачот спорт, па дури и на eSports нудат.Секако покер навивачите ќе се слушнеме многу повеќе за GPL преку Dreyfus медиуми се занимава како Сина, Спортски и порано договор со САД Денес.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa човек со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година слободен игри за слот машина. Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] бесплатни игри покер тексас.