слот порта или квадратни порта

форма на реченица со слот

Дин Места Ltd.во петокот објави дека Џон А слот порта или квадратни порта. Moran ќе се пензионира од друштвото, одборот на директори и не се залагаме за повторен избор.Моран, 79, служеше како независен директор од октомври 2002 година, и ќе се пензионира во годишниот акционер средба закажана за Ноември слот порта круг порта конверзија. 2 во Лас Вегас слот poort gaat niet meer отвори.

"Компанијата ја изразува својата благодарност за неговите многу вредни придонеси," Wynn Места се вели во пополнување со Комисијата за Хартии од вредност форма на реченица со слот. "Не постојат несогласувања помеѓу Moran и компанијата која е предизвикана или придонело за неговата одлука." Моран е претседател на Rutherford-Моран Истражување Co., Лос Анџелес-врз основа на целосна сопственост подружница на Chevron Тајланд Inc., порано Rutherford-Моран Масло Корп Тој, исто така, беше постар советник за Каталитички Капитални Инвестиции Корп, од неговото основање во 2006 година, и советник на Каталитички Capital LLC.Акции на Дин Установи доби $3, или 2.73 проценти, да се затвори петок на $113.02 на тешки волумен на 2.92 милиони акции со кои се тргува на Nasdaq.Дин Установи' акции се тргува од ниско ниво од $90.11 до високо на $161.33 во текот на изминатите 52 недели. форма на покер крстозбор поим.