Midnight rose casino in cripple creek

napa долина казино

Британскиот оператор Вилијам Хил е издадена целосна година добивка предупредување во својот најнов тргување изјава, како "кориснички-friendly" резултати во фудбалот и трки пазари хит своите приходи во декември.Со бруто победи маргините доаѓање во подолу очекувања, на ФТСЕ 250 букмејкер рече дека неговата целосна година добивка за 2016 година ќе бидат во долниот крај на својата водени £260m да £280m спектар, нудејќи им на ризик на кои се основните движења "остануваат на поттикнување".Хилс ја издржа тешка 2016 година, кои страдаат од опаѓање на својот дигитален verticals и оставка на извршниот ДИРЕКТОР на Џејмс Хендерсон во јули, за кои организаторот има уште да се најде трајна замена.Филип Bowcock, Хилс' привремениот извршен ДИРЕКТОР, коментари: "Поважно, подобрувања видовме во wagering во онлајн и Австралија во второто полувреме продолжија и во последниве неколку недели midnight rose casino in cripple creek. "Сепак, сите четири поделби видов кориснички-friendly резултати во задниот крај на годината, што преведено во добивката се в г 20 милиони подолу нашите претходни очекувања napa долина казино американски кањонот ca.
"Со клуч за основните трендови продолжува да биде позитивна, последниве се кандидира на спортски резултати не се менуваат нашата доверба во подобри перформанси во 2017." Организаторот ќе ги објави своите конечните резултати за 2016 година во целост на 24 февруари 2016 година. napa долина казино американски кањон.