е холивуд казино во илиноис отвори

ѕвезда казино вклучена отворање часа

Операции во казина низ Macau се поставуваат за да се продолжи од 20 февруари, откако властите воведоа две недели затворање претходно овој месец се должи на стравувања во текот на coronavirus.На 15-дневниот прекин, која започна на 5 февруари, ќе дојде до крајот, со регионот не е известување за сите нови случаи на вирусот од 10 случаи првично биле потврдени.Здравствени претставници претходно изјави во понеделникот казино оператори имаат 30 дена од ре-отварање на за да продолжите со целосна бизнис операции, но за бизнис, се очекува да биде ограничена со строги контроли на посетителот влез уште да биде во место.На coronavirus има заразено повеќе од 70,500 луѓе во Кина, со близу до 1,700 смртни случаи се пријавени во Hubei провинција сам.Тоа беше бурна време за Макао казина, со коцкање на приходите и намалувањето на $2.76 bn во јануари, долу повеќе од 11% од година на година се должи на епидемија, додека Дин Места проценки вирусот ќе чини компанијата околу $2.6 m на ден. е холивуд казино во илиноис отвори.