коктел барови во близина на круната казино

може да ви се чипови од казино

Њујоркер сака здрав неговиот ранец на грбот на овие домот столици.Во 2015 година, Seidel освои €100,000 Супер Висока Ролери за €2,015,000, а само осум играчи некогаш освои повеќе од $3,203,628 тој ја има преземено од Монте Карло Bay Hotel маси, и три од оние cashed во 2016 €1m купи-во Една Капка коктел барови во близина на круната казино.
Carrel одржа џеб nines, и Seidel одржа KJo, и Carrel победи на трката.Потоа имавме критична рака што видов Carrel помине чип доведе до Georgios Kitsios.Со ролетни во 8k/16k/16k, Carrel отвори за да се 35,000 на копчето, и Kitsios бранеше big blind. Georgios Kitsios – €142,590 3 може да ви се казино чипови надвор од казино. Kitsios потоа двојно чекор со A3o>KJss пред Loosli побегна повторно со Французинот добива max вредност од друга страна, овој пат одржување на вториот пар.Тогаш тоа беше над сите.Со ролетни во 20k/40k/40k, и Kitsios надолу до 15 голем ролетни, човекот од Грција се пресели сите-во одржување на Kh5s, и Loosli направи повикот и чуваат со Ad5c.Победата е рангирана како петтина од Loosli во кариерата и го гледа својот сите времиња заработка издува да $7.4 м.Три од неговите претходни четири победи имаат сите дојде на PokerStars живеат настани.Во 2015 година, тој го порази 99-членки да победи на €1,224,000 првата награда во €50,000 Супер High Roller на EPT Барселона.Следната година тој победи 36-членки да победи на €57,530 првата награда во €10,200 No-Limit Hold ' em Турбо можете да ги симнат дојде влог во craps.
Carrel нарекува check-да се подигне, и пар продолжи да го 9h чекор.Двајцата играчи се проверуваат.Крајната карта беше 4d, и Kitsios залог 200,000 може да ви се чипови од казино.