казино област во хонг конг

како да се добие tesco слот за испорака

Бруто игри приходи во Макао зголеми за 2% од година на година да MOP25.95bn ($3.22 bn) за Мај, а завршува на казино индустријата две-месечниот период на опаѓање.За година-to-date, Макао е казина се уште генерирани 2% помалку отколку што направи во овој момент минатата година, акумулира MOP125.69bn.Но, Може да раст е добредојден поттик по значителен пад за месец април.Април е MOP23.59bn картонче беше 8% надолу, додека Март е MOP25.84bn слика покажа 0.4% пад.Подобрување за да Може да го прави само вториот месец досега во 2019 да покаже раст.Кина е Денот на Трудот празник период од 1 Мај до 4 Мај беше најверојатно значаен фактор, како што многу од Макао е пет-ѕвезда казино летувалишта се изјасниле дека имаат добиено голем волумен на букирање.Сепак, аналитичарите продолжија да предупредуваат трговски војни помеѓу Кина и САД ќе влијаат Macau е казино на пазарот, со некои што укажува VIP приходи е уште страдање во коцкање центар. казино област во хонг конг.