најблиску казино во близина на холандија mi

кој е сопственик на казино кралицата исток ул. луис

ustria-базирани игри опрема снабдувач Novomatic AG има излезете на Германија онлајн игри на пазарот како на крајот на декември, објави Ројтерс, повикувајќи се на портпарол на компанијата.ovomatic има shelved своите планови за EUR5-милијарди долари (US$6-милијарди долари) иницијална јавна понуда на Франкфурт bourse поради несигурност за нови прописи во однос на земјата-базирани игри сали во Германија, Ројтерс, исто така, се изјасниле.ovomatic компанијата-широк приходите од интернет и мобилни игри изнесува EUR28.7 милиони евра за првите шест месеци од 2017; само 2,4% од фирмата пријавени вкупно приходи од околу EUR1.22 милијарди долари, според своите привремени финансиски извештај најблиску казино во близина на холандија mi. Novomatic е привремена група на приходи се зголеми 11.3 проценти година на година, за која таа рече дека е главно се должи на значително зголемување во извештај на електронски слот машини управувани од страна на фирма во светот. најблиску казино во близина на hickory nc.