како да се зголемат шансите коцкање

временски слот (time slot significato во гипс

Казино на приходи за Атлантик Сити е преживеаните казина падна од 5 проценти во август во однос на истиот период минатата година.Градот е осум казина пријавени вкупно игри победи на $258.6 милиони евра за месец август, што е пад од минатата година е $272.3 милиони евра, според Њу Џерси е Поделба на Игри за Спроведување на законот.Но, ако прекине оператори се вклучени, Атлантик Сити е вкупно игри приходи од $258.6 милиони евра е 15.2 проценти помал од $305 милиони пријавени минатата година како да се зголемат шансите коцкање.
DGE, сепак, му се припишува на капка на поврат во календарот, истакнувајќи дека петок до недела, на Денот на Трудот викенд минатата година падна во август, додека оваа година е празник викенд се случи во септември.Атлантик Сити гејминг индустријата отиде од 11 казина надолу до осум.На Атлантскиот Клуб се приклучи на редовите на Showboat, Ревел, Трамп Плаза (земја-based) и Таџ Махал (Интернет Игри) како прекине оператори кога е затворен во јануари 2014 година временски слот (time slot ви одговара и. И покрај тоа, градот е казино индустријата е просперитетна, според Њу Џерси Казино Контрола Претседателот на Комисијата Мет Levinson временски слот (time slot синоними во хинди.

"Атлантик Сити е оперативен казина имаше 2,4 проценти зголемување во игри приходи, ова лето во споредба со минатата," Levinson рече, според Асошиетед Прес извештај временски слот (time slot significato во гипс. "Август беше долу, но постоечките оператори се уште се до околу 3.2 проценти за првите осум месеци од оваа година." Меѓу уште работи казина, Златна Грутка имаше најголемо зголемување во казино приходи, речиси 28% на $22.4 милиони евра во споредба со пред една година.Одморалишта, исто така, искусни 18% зголемување на $17.5 милиони евра, додека нејзината Интернет рака, Одморалишта Дигитални, освои $735,140 минатиот месец.Цезар, од друга страна, пак, покажа дека најголем пад за август, надолу 28.6% на $31.3 милиони евра, неговата онлајн рака, Цезар Интерактивни, имаше зголемување од 2,2 проценти на $2.7 million.Труба Таџ Махал исто така беше надолу 24.2% на $18.9 милиони евра.Во меѓувреме, градот е Интернет игри сектор искусни 15.8 проценти пораст на приходите, raking во $12.2 милиони минатиот месец во споредба со $10.5 милиони од истиот период минатата година.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се справи во казино блек џек.