Maximum number of poker machines

bardle рулет лигата на легенди

Нападот се случи на 3am во крајбрежниот град на Malindi во Кенија, и беше лансиран од страна на околу 50 членови на забранети MRC, група бараат за да се создаде свој Исламска држава во Кенија.Напаѓачите stormed казино вооружени со мачети и пиштоли во она што беше осомничени како голем грабеж обид за финансирање на нивните активности, како што се противат на каква било форма на изјава.Безбедносните сили и полицијата се сретна со нив со пушки вжештена, при што загинаа шест од напаѓачите и возење на остатокот од нив надвор.Двајца полицајци беа убиени во размена.Голема работа сега е да се биде лансиран да се најде и да го фати оние кои се вклучени во нападот кој успеа да ги напуштат сцената, тие се осомничени за да се кријат во шумите во целиот регион.Нема Коментари На MRC не објави соопштение за напад и не може да се постигне за коментирање; не е сосема изненадувачки со оглед на тоа дека групата е портпарол беше уапсен само минатата недела на обвиненијата дека тој бил вмешан во 4 Март напад остави 15 луѓе мртви.Групата е вклучен во неколку напади заедно Кенија е крајбрежен регион во последниве недели, и обраќајќи им се на постојана заканата од групата се гледа како на еден клучен предизвик за нови Kenyan претседател.Групата се обидува да воспостави својата земја текот на долго-одржи спорови и спорови за земјиште, и она што тие го гледаат како економска маргинализација на регионот од страна на централната власт.Нападот доаѓа во лошо време за Kenyan туризмот и Malindi себе, еден од најзначајните туристички дестинации во земјата.Градот е наскоро да биде домаќин на голем културен фестивал дека тоа е се надева дека ќе привлече илјадници туристи од Кенија и други земји на градот. maximum number of poker machines.