Blackjack o que quer dizer

слот машини на воени бази

ccording весникот, Guardian News and Media Ltd, издавач на ВЕЛИКА британија-врз основа на весникот The Guardian, и Кампањата за Одговорност, не-за-профит организација, имаат поднесено посебна предлози "да интервенира и unseal евиденција" во погрешна престанок случај донесе од страна на Стив Jacobs – поранешен главен извршен директор на Песок Кина – против компаниите и на нивниот претседател, Шелдон Adelson.др организации се бара јавно објавување на документи конкретно праша Судијата Елизабета Гонзалес да unseal Изложба 1100, исто така познат како Vickers Извештаи, весникот додава.Извештаите беа составени од страна на приватниот детектив Стив Vickers, поранешен Хонг Конг полициски службеник.др предлози тврдат дека тоа е важно да знаете како јавно се тргува Невада корпорација е оперативен, вклучувајќи го и влијанието на или од страна на странски субјекти.udge Гонзалес пресуди на 22 Мај дека Г-дин Jacobs' штетно тужба може да се продолжи во Невада.На Лас Вегас Песоци портпарол изјави дека сепак компанијата се извршуваат сите опции да се жалите дека одлуката. blackjack o que quer dizer.